Kristillisdemokraattien kansanedustaja Päivi Räsänen joutui viikonloppuna kohun keskiöön osallistuttuaan suosittuun Masked Singer Suomi -tv-ohjelmaan. Räsänen paljastui lauantaina esitetyssä jaksossa Jaguar-hahmoksi.

Jakson tultua ulos julkaisi yksi ohjelman tuomareista, näyttelijä Christoffer Strandberg omalla Instagram-tilillään kirjoituksen, jossa hän kritisoi Räsäsen valintaa viihdeohjelmaan.

– Tilanne oli henkilökohtaisesti hyvin outo, sillä tuntui kieltämättä hieman vieraalta taputtaa ja hurrata ihmiselle, joka vuosikymmeniä on sotinut minunlaisten ihmisten oikeuksia vastaan, Strandberg kirjoitti.

– Kyseenalaistan kuitenkin vahvasti Räsäsen kaltaisen profiilin tuomisen juuri tähän ohjelmaan. Masked on ainutlaatuinen ohjelma juuri siitä, että se on viaton ja hyvin epäpoliittinen, mies jatkoi.

Strandbergin kannanotto on herättänyt runsaasti keskustelua somessa ja mediassa. Osa julkisuuden henkilöistä on osoittanut tukensa Strandbergille, mutta kaikki eivät ole näyttelijän kanssa samaa mieltä.

Hyvinvointiyrittäjä Aki Manninen puolustaa Päivi Räsästä avoimesti sosiaalisessa mediassa. Hän kertoo kantansa Räsäsen tuoreen Instagram-kuvan kommenttiosiossa.

– Olet hienosti ottanut asian ja epäasiallisen käytöksen sinua vastaan Masked Singer:ssä, Manninen kirjoittaa.

– Hyvyys voittaa vielä täällä pimeässä yhteiskunnassa. Voimaa ja valoa, mies kiteyttää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Christoffer Strandberg kritisoi rajusti Päivä Räsäsen valintaa suosikkiohjelmaan: ”Hän ei kadu ainuttakaan syvästi loukkaavaa, harhaista sana”

Rita Niemi rehellisenä, miksi puolustaa Aki-puolisoaan kohujen keskellä – ”Ei ole kauhean hyvää rakkautta”