Masked Singer Suomi -ohjelman tuomari  Christoffer Strandberg kritisoi kansanedustaja Päivi Räsäsen valintaa viihdeohjelmaan. Päivi paljastui lauantai-iltana nähdyssä jaksossa Jaguariksi.

– Tilanne oli henkilökohtaisesti hyvin outo, sillä tuntui kieltämättä hieman vieraalta taputtaa ja hurrata ihmiselle, joka vuosikymmeniä on sotinut minunlaisten ihmisten oikeuksia vastaan.

– Kyseenalaistan kuitenkin vahvasti Räsäsen kaltaisen profiilin tuomisen juuri tähän ohjelmaan. Masked on ainutlaatuinen ohjelma juuri siitä, että se on viaton ja hyvin epäpoliittinen, hän jatkaa.

– Mutta Räsänen on eniten ollut julkisuudessa lausunnoistaan koskien seksuaalivähemmistöjä. Ja hei, jokainen voi joskus sanoa hölmösti, mutta Päivi ei kadu ainuttakaan syvästi loukkaavaa, harhaista sanaa. Häntä myös epäillään kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan.

Valtakunnansyyttäjänvirasto on nostanut kansanedustaja Päivi Räsästä kohtaan kolme syytettä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Lue myös:

Vau! Tanhupallo julkaisi pitkään odotetun uutisen: ”Tämä on vuoden paras uutinen!”

Mikko Leppilampi avautuu tekemistään virheistään – ”Miksi huusin niin paljon?”

Kalle Lamberg joutui kiusalliseen tilanteeseen kesken suoran lähetyksen – ”Aloin tuntemaan outoa, viileää kihelmöintiä alakerrassa”