Onlyfansiin sisältöä tuottava Elina Tervo poseeraasi alastomana Dominikaanisen tasavallan lämmössä.

Dominikaaniseen tasavaltaan hyistä talvea pakoon lähtenyt Elina Tervo pitää huolta siitä, että lämpöä saadaan ainakin kuvien muodossa myös kylmään pohjolaan.

– Kun teet jotain jaloa ja kaunista ja kukaan ei huomannut, älä ole surullinen. Joka aamuinen auringonnousu on kaunis spektaakkeli ja silti moni yleisöstä on nukkumassa, Elina Tervo kirjoittaa julkaisunsa yhteyteen.

Voit katsoa kaikki kuvat klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

Elina Tervo astui viime viikolla esiin ikävien Aku Hirviniemeen liittyvien tietojen kera

Miss Helsinki 2021 ja fitnessvaikuttaja Elina Tervo kertoi MTV Uutisille saaneensa suosikkinäyttelijältä monia seksuaalissävytteisiä viestejä Instagramin välityksellä. Hirviniemi laittoi ensimmäiset viestit korona-ajan alussa, jolloin fitnessvaikuttaja oli Portugalissa.

– Hän aina aloittaa ihan normaalisti ja sitten viestit menevät oudoiksi. Silloin hänen asiansa liittyi Keihäsmatkat-sarjaan. Se oli juuri tullut ulos ja hän haki seuraavalle tuotantokaudelle uutta lentoemäntää. Sitä ei koskaan tehty, eikä ilmeisesti ollut koskaan tulossakaan. Hän pyysi minua koekuvauksiin, jossa harjoiteltaisiin pussailua, että ”se menisi paremmin sitten kameran edessä”, Tervo kertoi MTV:lle.

Tervon mukaan Hirviniemi tarjoutui myös oppaaksi Barcelonaan. Elina Tervo painottaa etteivät hän ja Hirviniemi ole ystäviä ja tällaisten viestien lähettäminen on turhauttavaa sekä väärin.

– Ymmärrän, että joskus voi heittää läppää tuntemiensa ihmisten kanssa. Mutta et voi tuntemattomille ihmisille jatkuvasti lähetellä tuollaisia viestejä, jos he tuovat ilmi sen, ettei kiinnosta. Ei ole ensimmäinen kerta, kun alalla oleva ihminen pyytää johonkin rooliin, jota ei ole olemassa. Se on tosi turhauttavaa ja väärin, eikä tuollaista asemaa saisi käyttää hyväkseen. Se on aikani tuhlaamista ja minun esineellistämistäni, eikä pitäisi kuulua tähän maailmaan enää ollenkaan, Tervo kertoo MTV:lle