Tunnettu mediapersoona ja urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuori kihlautui vuonna 2009 entisen rakkaansa Susanna Ilon kanssa. Pariskunta erosi vuonna 2019, mutta ehti suhteensa aikana saamaan kaksi lasta.

Aleksin ja Susannan esikoispoika syntyi toukokuussa 2012. Tyttären he saivat joulukuussa 2015.

Eilen keskiviikkona 11. toukokuuta ex-parin Dominic-poika täytti 10 vuotta. Tärkeän merkkipäivän kunniaksi Valavuori julkaisi omalla Instagram-tilillään harvinaisia yhteiskuvia hänestä, Dominicista ja Susannasta.

Kymmenen kuvan kuvakarusellista löytyy otoksia aina Dominicin ensimmäisistä vuosista lähes tähän päivään saakka. Lähes kaikissa otoksissa isä ja poika viettävät aikaa jonkin urheiluharrastuksen parissa.

Kuvakarusellin ensimmäisessä kuvassa Aleksi ja Susanna poseeraavat taaperoikäisen Dominicin kanssa hyvin onnellisen näköisinä.

– Dominic, meidän rakas poika 10 vuotta tänään! Big Ten! Valavuori kirjoittaa päivityksensä ohessa.

– Selailin tuossa kuvia läpi ja ollaan näemmä jonkun verran oltu pojan kanssa urheilun kanssa tekemisissä. Tuhansia ja taas tuhansia tunteja pelaamassa, leikkimässä, treenaamassa, katsomassa, aistimassa, kannustamassa, elämän mittaisia ystävyyksiä ja tarinoita tekemässä, hän jatkaa.

Valavuori lupaa, ettei vauhti tule hidastumaan seuraavien vuosien aikana.

– Voitte olla varmoja, matka jatkuu samoissa merkeissä! Ball is life! Paljon onnea, jätkä! ylpeä isä toivottaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Valavuoren julkaisu on kerännyt paljon onnen toivotuksia miehen faneilta. Myös monet julkisuuden henkilöt onnittelevat Dominicia päivityksen kommenttiosiossa.

– Onnea Dominic! toivottaa pikajuoksija Nooralotta Neziri.

– Paljon onnea, kirjoittaa toimittaja Aki Linnanahde.

– Onneksi olkoon Domppa! Iskä unohti tästä mm. Frisbeegolfin, mutta ei suututa sille kuitenkaan, vitsailee puolestaan urheiluselostaja Antti Mäkinen.

Lue myös:

Kalle Palander täytti vuosia – Aleksi Valavuorelta kiusallinen synttäripäivitys: ”Anteeksi”

Teemu Selänne teki suuren paljastuksen Aleksi Valavuorelle – kiekkolegendalla suunnitelma Jokerien pelastamiseksi!