Jokerien tulevaisuus on jo useamman viikon ajan ollut vaakalaudalla, kun jääkiekkojoukkue päätti jättää KHL-liigan Venäjän hyökkäyksen vuoksi.

Tällä hetkellä yksi suurimmista kysymyksistä on se, missä Jokerit voisivat pelata. Venäläisomisteisella Helsinki-hallilla, eli entisellä Hartwall-areenalla se ei onnistu ennen kuin hallille löytyy uusia omistajia.

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne vieraili eilen sunnuntaina Jokerien hallituksen puheenjohtaja Jari Kurrin kanssa Aleksi Valavuoren Valavuori Live -ohjelmassa. Lähetyksessä Selänne paljasti yllättäen, että hänellä on hallussaan suunnitelma Jokerien pelastamiseksi.

– Olen tosi innoissani ja sanoin Jarille aikaisemminkin tällä viikolla, että kyllä minä olen valmis lähtemään näihin talkoisiin mukaan, Selänne totesi Valavuorelle.

Selänne asuu Kaliforniassa, mutta olisi valmis tulemaan Jokerien takia Suomeen vaikka joka kuukausi hommiin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Entinen Hartwall-areena saattaa pian vaihtaa omistajaa.

– Olen löytänyt sellaisen porukan, joka on valmis ostamaan entisen Hartwall-areenan itselleen, Selänne kertoi.

– Totta kai sanktiot on sellaisia venäläisten kanssa, että tällä hetkellä se on täysin mahdotonta ostaa, mutta kyllä meillä on porukka, joka on valmis sen ostamaan.

Selänteen mukaan halli tulisi saada pikimmiten pois venäläisiltä.

– Nyt loppuu se venäläisten kanssa pelleily, hän latasi.

Lue myös:

Somessa leviää hämmentävä video Teemu Selänteen ja Donald Trumpin välisestä puhelinkeskustelusta – analysoivat Ukrainan sotaa!

Eemil Selänne juhlisti syntymäpäiviään – Sirpa-äiti julkaisi pojastaan liudan harvinaisia lapsuuskuvia!