Tiistaina Big Brother -ohjelmasta häädetty mediapersoona Aleksi Valavuori paljastaa omalla Instagram-tilillään, mikä oli hänen mielestään kisan raskain osuus.

Valavuori julkaisi postauksensa yhteydessä suloisen kuvan, jossa syleilee lapsiaan.

– Kisan ylivoimaisesti raskain osuus oli olla erossa lapsista. Tätä fiilistä en osaa kuvailla mitenkään, Valavuori kirjoittaa rehellisenä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tekstissään Valavuori myös ylistää lastensa äitiä Susanna Iloa.

– Mulla on käyny ihan mieletön munkki myös lasten äidin kanssa, paskemmalla munkilla nää duunireissut ei olis mitenkään mahdollisia. Kiitos, kun olet, hän kiittelee sydänemojin kera.

Aleksi Valavuori ja Susanna Ilo kihlautuivat joulukuussa 2009. Pariskunnalla on kaksi lasta, vuonna 2012 syntynyt poika ja vuonna 2015 syntynyt tytär.

Valavuori ja Ilo erosivat kesällä 2019. Ex-pariskunnan välit ovat Valavuoren tuoreen postauksen perusteella pysyneet lämpiminä.

Lue myös:

Aleksi Valavuori häädettiin BB-talosta: ”Tappio yleensä vit***aa”

Aleksi Valavuori paljasti BB:ssä yllättävän tarinan Cheekin menestysalbumin nimen takaa – ”Olin tilannut paljon juomia ja ottanut paidan pois”

Aleksi Valavuori avautui BB-talossa veropetostuomiostaan – sai asukkailta säälimätöntä kuittailua: ”Joku voisi loukkaantua tästä v***uilusta”