Tunnettu mediapersoona ja yrittäjä Aleksi Valavuori kertoo avoimesti seksielämästään toimittaja Katri Utulan juontamassa Realityrakkautta-podcastissa.

Valavuori kohahdutti aiemmin keväällä nähdyllä Big Brother Suomi -julkkiskaudella, kun hän määritteli ohjelmassa naismakunsa hyvin suorasti.

– Seksi näyttelee omassa elämässä tärkeää osaa. Minä en pysty painamaan superlaihaa tai merkittävän ylipainoista. Ei siitä tule minun kanssani mitään, laukoi Valavuori tuolloin.

Nyt Valavuori avaa Utulalle runsaasti keskustelua herättäneitä sanomisiaan. Valavuoren mukaan hänelle on tärkeää, että hänen kumppaninsa pitää huolta itsestään ja elää terveellisesti.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Samassa podcastissa Valavuori myös paljastaa saaneensa Big Brother -esiintymisensä jälkeen hurjan määrän viestejä Instagramissa. Suuri osa niistä on naisilta, ja monet ovat esittäneet Valavuorelle rohkeita seksiehdotuksia.

– Mitä ihmettä, oliko tämä (Big Brother) nyt sellainen treffikeikka? tiedustelee Utula nauraen Valavuorelta.

– No, ei kyllä pitänyt olla missään nimessä. Enkä minä nyt voi sanoa, että minulla koskaan olisi ollut varsinaisesti pulaa naisista, Valavuori toteaa vastaukseksi.

Valavuori kertoo kuitenkin olleensa yllättynyt viestien määrästä. Hän myöntää ihailijoidensa kehujen tuntuvan imartelevalta.

Utula uskoo naisten viehättyneen siitä, että Valavuori vaikuttaa tällä hetkellä voivan henkisesti hyvin.

– Minulla on hyvä olo itseni kanssa, Valavuori vakuuttaa onnellisen kuuloisena.

Kuva: AOP

Lue myös:

Aleksi Valavuori avautuu BB:n raskaimmasta osuudesta – kertoo rehellisen mielipiteensä lastensa äidistä: ”Mieletön munkki”

Aleksi Valavuori paljasti BB:ssä yllättävän tarinan Cheekin menestysalbumin nimen takaa – ”Olin tilannut paljon juomia ja ottanut paidan pois”