Mediapersoona ja urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuoren Turussa sijaitsevalle studiolle on murtauduttu. Valavuori kertoo asiasta omilla sosiaalisen median kanavillaan.

Valavuori julkaisi Instagram-tilillään kuvan studiotilastaan, joka on myllätty varkaiden toimesta.

– Tämä näky odotti Turun studiolla, johon oli murtauduttu, Valavuori kirjoittaa kuvatekstissään.

Tapahtuma on nostanut Valavuoressa pintaan voimakkaita tunteita. Hän kertoo rosvojen mukaan lähteneen useita hänen ja hänen ystäviensä keräämiä arvokkaita urheiluesineitä, kuten tuhansien eurojen arvoisia pelipaitoja.

– Kokoelmasta löytyi täysin ainutlaatuisia paitoja Selänteestä Litmaseen ja ties mihin. Todella arvokkaita ja ennen muuta ihan helvetin rakkaita muistoja pitkän urheilun parissa viettämäni uran varrelta, hän kuvailee.

– Kokonaismenetys on tosi iso ja oikeastaan kaikki vähänkin arvokkaampi mitä omistin, on varastettu. Kaikki muu olikin jo toisaalta ulosmitattu.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Instagramin Stories-osiossa Valavuori kertoo ilmoittaneensa rikoksesta välittömästi poliisille. Varkaat ovat tallentuneet studion valvontakameroihin, ja Valavuoren mukaan ”nyt alkaa jahti”.

Valavuori on kommentoinut tapausta myös Twitterissä.

– Kaikki arvokas viety. Kymmenien vuosien työ ja rakkaat esineet. Nyt en sitten omista enää mitään, surullinen mies toteaa.

Aleksi Valavuori

@Valavuori
Kaikki arvokas viety. Kymmenien vuosien työ ja rakkaat esineet. Nyt en sitten omista enää mitään.

instagram.com/p/CedmiOeN3n_/…
instagram.com

Aleksi Valavuori (@valavuori) • Instagram photo

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Aleksi Valavuori ja Kalle Palander ajautuivat tappeluun – viettävät villiä elämää Espanjassa: ”Painu v**tuun siitä”

Aleksi Valavuoren ja Susanna Ilon poika juhli syntymäpäiviään – Valavuori julkaisi harvinaisia yhteiskuvia: ”Matka jatkuu”