Tunnettu urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuori järjestää kevättalvella 2022 Valahiihto-tapahtuman, jossa hän hiihtää miljoona metriä eli 1000 kilometriä kuukauden sisään. Tapahtuman keräämät tuotot Valavuori ohjaa ulosoton kautta hänen vanhojen verojen ja velkojensa maksamiseen.

Valahiihto järjestetään Levillä, jossa Valavuori lomailee parhaillaan ystäviensä kanssa. Valavuori on julkaissut omalla Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän jakaa ajatuksiaan liittyen tulevan talven urheilukoitokseen.

– Se olis alle 150 päivää ja Valahiihto starttaa tuosta muutaman metrin päästä, Valavuori kirjoittaa Instagramissa.

– Hiihdän siis miljoona metriä kuukauteen ja myyn jokaisen metrin eurolla, myytyjä metrejä on tällä hetkellä noin 280 000, et vielä on aika paljon myytävää, hän tarkentaa.

Valavuori kertoo miettineensä treenaamisen aloittamista ennen hiihtosuoritusta.

– Kohta olis varmaan fiksua aloittaa myös toi treeni kohti talvea, eikä vaan ottaa persekuvia. Kyljissä on näemmä vähän fättiä myös ja hyvä niin, mies toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Valavuoren julkaisu on saanut hilpeän vastaanoton Instagramissa.

– Sit jos ei hiihdosta tuu koko milkku täytee ni veikkaan et tos kuvas on jo työvälineet kerää se loppu 720 000. Se olis sit iha tosissaa valahiihtoo, radiojuontaja Juha Perälä kommentoi.

– Tolla selällä on tehty toistoja, sanoo tubettaja Jaakko Parkkali.

– Selkä on kondiksessa, eräs seuraaja kehuu.

Lue myös:

Aleksi Valavuori joutui toimittajan syyniin – lataa suorat sanat takaisin: ”Minä häpeän”

Essi Unkuri kommentoi vierailuaan Teemu Selänteen kanssa Aleksi Valavuoren ohjelmassa – ”Kuin olisi ollut kahden kaverin kanssa”