Vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova yllätti aviopuolisonsa Joonas Hurrin totaalisesti tämän syntymäpäivänä. Hän kertoo suunnitelleensa peräti kahden kuukauden ajan yllätyssynttäreitä rakkaalleen. Alina ja parin ystäväporukka juonivat päivänsankarille kimppamatkan Espanjan lämpöön.

Suunnitelmista ja niiden toteuttamisesta Alina kertoi Instagram-tilillään julkaisemallaan videolla ja paljasti, ettei asian pitäminen salassa ollut helppoa.

– Ollut sairaan vaikeaa pitää asioita salassa ja kehitellä valheellisia tarinoita. Vihaan valehtelemista, mutta rakastan yllätyksiä. Onnea Joonas 30+1! Alina kirjoitti kuvatekstissä.

– Hän ei tiedä yhtään, että me tullaan viettämään hänen synttäreitään. Me ollaan lähdössä Espanjaan, hän kertoi videolla.

Alina kertoo, että matkaan lähtee yhdeksän hengen porukka ja Espanjasta on vuokrattu juhlia varten oma Villa.

– Tästä tulee aivan sairaan siisti reissu! Pakko taputtaa itteensä olalle, että mä oon pitänyt suuni supussa, mies ei tiedä mitään!

Asiasta tietämätön päivänsankari napattiin matkaan töistä ja vietiin suoraan lentokentälle. Alina kuvasi videolle myös Joonaksen hämmästyttävän hillityn reaktion, kun hänelle selvisi matkan määränpää lentokentällä.

– Oikeesti? Joonas saa sanottua, kun ystäväporukka pamahtaa paikalle ja päivänsankarille selviää, että lento Espanjan lämpöön odottaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Alina julkaisi Espanjasta myös useita kuvia, joista selviää, että reissu oli kaikinpuolin onnistunut.

– Hulvaton reissu täynnä ikimuistoisia hetkiä tuli heitettyä loistavalla porukalla! Onneksi nauru pidentää ikää, seura tartuttaa energiaa ja loman huolettomuus saa mielen virkeäksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Viime kesänä avioitunut Alina Voronkova yllättää: ”Meillä on ollut puhetta perheen perustamisesta”

Venäläistaustainen Alina Voronkova ottaa kantaa Ukrainan kriisiin – puhuu avoimesti rasismista: ”Musertavaa palata takaisin peruskoulun aikoihin”