Suomen tv-historian yksi henkisesti ja fyysisesti raskaimpia formaatteja oleva Erikoisjoukot sai tällä viikolla päätöksen. Ohjelman läpäisi 14:stä kilpailijasta kolme: missi ja sokevaikuttaja Viivi Altonen, muusikko Elias Kaskinen ja mediapersoona Amanda Harkimo.

Amanda Harkimo on tuttu monista tosi-tv-ohjelmista, ja hän on aiemmin voittanut Viidakon tähtöset -ohjelman kolmannen kauden sekä Martina ja hengenpelastajat -ohjelman toisen kauden. Nyt Harkimo kertoo omalla Instagram-tilillään hänen kokemuksensa Erikoisjoukoissa olleen kaikista aiemmista tv-reality-kokemuksista vaikuttavin.

Harkimon postauksesta käy ilmi, että nainen laihtui runsaasti kymmenpäiväisen koitoksen aikana. Hän on julkaissut itsestään videon, jossa esittelee rajusti hoikistunutta ulkomuotoaan.

Voit katsoa julkaisun alta tai täällä. Näet Harkimon videon klikkaamalla kuvan oikealla puolella näkyvää nuolta.

– Erikoisjoukot läpäisty! Harkimo hehkuttaa postauksensa ohessa.

– Nää meikittömät selfiet on ollu pinnalla, täs ois nyt sellanen eikä oo ripsiä tai mikrobleidausta, täytteitä, ei ees rasvaa laitettu naamaan kymmeneen päivään, saatikka käyty suihkussa, syöty tai nukuttu. Kuva nimittäin otettu heti ku pääsin kotiin ja kokemus takana, hän avaa.

Erikoisjoukoista kotiuduttuaan on Harkimolla ollut aiempaa voimakkaampi ja itsevarmempi olo.

– Kolme ohjelmavoittoa nyt takana ja vaikka kuinka monta muuta ohjelmaa mutta tää kokemus taitaa mennä ykkössijalle vaikka kuinka rankka kokemus olikin. Vaikka sieltä kaikki mehut kropasta ja lasista vietiin niin ulos tulin entistä vahvempana ja mieli kirkkaampana.

Myös Viivi Altonen on avannut tuntemuksiaan Erikoisjoukkojen voitosta omalla Instagram-tilillään.

– Fiilis on sanoinkuvaamaton, vaikka prokkiksesta hetki onkin vierähtänyt. Suoraan sanottuna en olisi alussa tähän uskonut, en ennen lähtöä, enkä varsinkaan ekoina päivinä, Altonen kuvailee voittoaan.

– Taistelu mielen sisällä oli suurin. On nälkä, kylmä ja uupumus, eikä kroppa jaksaisi enää sekuntiakaan. Siinä on mielellä suuri osuus, hän lisää.

Altonen kertoo halunneensa näyttää, että myös naiset voivat päästä fyysisesti koviin suorituksiin.

– Tein tämän ennen kaikkea itseni vuoksi, mutta halusin myös näyttää, että kyllä me naiset ollaan aika hiton kovia tyyppejä. Olen ylpeä itsestäni, missi summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Elias Kaskinen puolestaan kertoo omalla Instagram-tilillään itkeneensä vuolaasti suoritettuaan Erikoisjoukkojen kurssin hyväksytysti loppuun.

– Ohjelma veti mut fyysisesti ja henkisesti aivan finaaliin: laihduin kymmenessä päivässä 7kg, kylkiluu murtui, jalka tulehtui ja sydän hakkasi ylirasitustilassa vielä 7kk kuvausten päättymisen jälkeen. Olin niin loppu, etten muista tuosta viimeisestä yöstä kaikkea, mies tunnustaa.

– Kouluttajat sanoivat mulle lopussa, että olin ainoa kokelas, joka suoriutui hyväksytysti jokaisesta kurssin tehtävästä. Olo on kiitollinen ja oon myös ylpeä itsestäni: tää rasti meni hyvin.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Tältä Rita Niemi näyttää ilman meikkiä – julkaisi kuvan krapulassa: ”Tämä on sitä aitoa”

Sami Kuronen inspiroitui Sanna Marinin hitiksi nousseesta festarikuvasta – julkaisi oman versionsa: ”En kestänyt houkutusta”