Pääministeri Sanna Marin poseerasi muutama viikko sitten Ruisrock-festivaaleilla näyttävässä kuvassa, joka nousi nopeasti somehitiksi ja tavoitti kymmeniä tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa.

Mustavalkoiseksi editoidussa kuvassa Marin poseerasi keikkalavan takana tyylikkäässä festariasussa. Marinilla oli yllään niukat farkkushortsit, musta nahkatakki ja jykevät maiharit. Hän katsoi kameraan viettelevä ilme kasvoillaan.

Näet valokuvaaja Janita Aution nappaaman kuvan alta tai täällä.

Kuvan julkaisun jälkeen on yksi jos toinenkin suomalainen yrittänyt kopioida pääministerin festariotosta omalla sometilillään.

Myös tunnettu radiojuontaja Sami Kuronen on inspiroitunut Marinin tyylistä ja lisännyt Instagram-tililleen oman versionsa kuvasta. Marinin tapaan Kuronen poseeraa musta nahkatakki yllään ja katsoo kameraan samalla, kun hän kävelee sitä kohti.

– En kestänyt houkutusta, Kuronen perustelee julkaisuaan.

Näet Kurosen kuvan alta tai täällä.

Kurosen päivitys on kerännyt runsaasti tykkäyksiä ja kommentteja.

– Loistava, missi Emmi Suuronen kehuu itkunauruemojin kera.

– Ihan mahtava. Parempi kuin alkuperänen! eräs toinen seuraaja kommentoi.

– Maiharit vaan puuttuu! tokaisee kolmas.

Lue myös:

Ruisrockissa juhlineen Sanna Marininin festarityyli kerää kehuja somessa: ”Suomella on maailman tyylikkäin pääministeri”

Pääministeri Sanna Marin vietti näyttävästi Pride-viikonloppua – eräs yksityiskohta sai somen sekaisin: ”Erinomainen valinta”