Koomikko ja näyttelijä André Wickström twiittasi viikonloppuna junamatkastaan ja kertoi samalla, että häntä pyydettiin ravintolavaunussa näyttämään koronapassia. VR otti koronapassin käyttöön kaukojunien ravintolavaunuissa 28. marraskuuta.

– Junassa kohti Helsinkiä ja nyt pitää näyttää koronapassia ravintolavaunussa. Ei ollut vaikeeta näyttää ja ei pilannut mun junamatkaa, Wickström twiittasi ja kommentoi myös, että passin näyttämisestä tuli hänelle turvallisempi olo.

andre wickström 🇺🇦

@andrewickstroem
Junassa kohti Helsinkiä ja nyt pitää näyttää koronapassia ravintolavaunussa. Ei ollut vaikeeta näyttää ja ei pilannut mun junamatkaa. @VRmatkalla

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Wickström twiittiin kertyi nopeasti kommentteja ja pian keskusteluun otti osaa myös kiistelty hyvinvointivalmentaja Maria Nordin, joka tarjosi oman näkemyksensä koronapassin käyttöönotosta.

– Niin, ei kai natsejakaan haitannut ettei juutalaiset päässeet ravintoloihin. Tai Jenkeissä valkoisia haitannut se, että mustille oli erilliset bussit jne. Mukavaa matkaa! Nordin kirjoitti.

Wickström vastaus Nordinin hämmentävään vertaukseen oli lyhyt ja ytimekäs.

– Vittu sä olet sekaisin.

Kuvakaappaus Twitter

Twiitit ovat herättäneet runsaasti keskustelua somessa ja jopa VR puuttui asiaan vastaamalla Nordinin twittiin.

– Maria Nordin. Muistutan, että keskustelun tulee olla asiallista. Mainitsemasi asiat eivät liity mitenkään koronapassin käyttöön.

Kuvakaappaus Twitter

Lue myös:

Maria Nordin paljasti suomalaisnaisten kärsivän oudoista sivuvaikutuksista koronarokotteiden takia – kommentoi nyt asiaa Metropolille!

Podcast: Maria Nordin uskoo, ettei voisi sairastua syöpään – ”Kehoni korjaa syöpäsoluja itsestään pois”