Näyttelijä Angelina Jolie, 44, on päättänyt koronapandemian vuoksi eristäytyä Los Angelesin kotiin yhdessä lastensa kanssa, uutisoi Mirror -lehti.

Näyttelijällä on yhteensä kolme biologista lasta ex-puolisonsa Brad Pittin kanssa, 11 -vuotiaat kaksoset Knox ja Vivienne sekä Shiloh, 13. Heillä on myös kolme adoptoitua lasta: Zahara, 15, Pax, 16 ja Maddox, 18.

Perheen vanhin lapsi Maddox opiskelee Etelä-Koreassa Yonsein yliopistossa, mutta palasi Yhdysvaltoihin koronapandemian takia. Lapset käyvät nyt kotikoulua ja opiskelevat lisäksi monia kieliä, pelailevat lautapelejä ja auttavat äitiään ruuanlaitossa.

Vaikka lapset asuvat nyt Angelinan luona, he ovat olleet tekemisissä myös Brad-isän kanssa ja ovat tervetulleita myös isänsä luokse.

– Lapset kokevat isänsä seuran rauhoittavana ja Brad on toivottanut heidät tervetulleeksi milloin vain, mutta päätös on lopulta Angelinan.

Näyttääkin siltä, että Angie on päätöksensä tehnyt ja Bradin täytyy odottaa lastensa näkemistä vielä ainakin muutama kuukausi, Mirror -lehti pohtii.

Kuva: Instagram