Mediapersoona Heikki Paasosen ja hänen kihlattunsa, Miss Helsinki -kisoista tunnetuksi tulleen Marita Alatalon suhde alkoi aikoinaan kohun saattelemana.

Muun muassa Seiska-lehti uutisoi kesällä 2020 Paasosen ryhtyneen Alatalon kanssa salasuhteeseen ollessaan vielä yhdessä ex-kumppaninsa, malli Anniina Puonnin kanssa. Tuolloin myös Alatalo oli tahollaan varattu, sillä hän oli naimisissa jääkiekkoilija Tomi Karhusen kanssa. Kuvio tuli Seiskan tietojen mukaan täytenä yllätyksenä sekä Anninalle että Tomille.

Tuoreessa Anna-lehden haastattelussa Paasonen puhuu avoimesti hänen ja Alatalon rakkaudesta.

Vain puoli vuotta suhteen alkamisen jälkeen Alatalo huomasi olevansa raskaana. Nyt pariskunta elää onnellista pikkulapsiarkea yhteisessä kodissaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vaikka ulkopuolisten silmin Heikki ja Marita vaikuttivat etenevän nopeasti, kesti suhteen kehittyminen nykyiseen muotoonsa kuitenkin vuosia.

– Se oli pitkään vähän sellaista kissa-hiiri-leikkiä, jompikumpi oli aina tahollaan parisuhteessa. Mutta kun aloimme olla yhdessä, kaikki oli heti luontevaa, Heikki kuvailee Anna-lehdelle.

Heikin mielestä asiat hänen elämässään ovat tapahtuneet juuri oikeassa aikataulussa. Hän uskoo, ettei olisi ollut valmis isäksi yhtään aiemmin kuin nelikymppisenä.

– Minun piti saada juosta pitkään baareissa ja mennä muutenkin just niin vapaasti kuin halusin. Jos tarjottiin kuukauden työkeikkaa ulkomailla, kysyin vain, että koska lähdetään, mies toteaa.

Tällä hetkellä Heikki neuvottelee jokaisesta päätöksestä yhdessä puolisonsa kanssa. Myös talouteen vaikuttavissa ratkaisuissa hän miettii aina lapsensa parasta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Heikki Paasosen äiti möläytti poikansa varjellun salaisuuden – nyt koko Suomi tietää asiasta!

Heikki Paasoselta sydäntä raastava ulostulo – pelkää perheensä puolesta: ”Kaikki tämä voidaan ottaa minulta pois”