Huippumallina ja mediapersoonana tunnettu Anne Kukkohovi kertoo omalla Instagram-tilillään käyneensä tällä viikolla plastiikkakirurgilla tekemässä nenäleikkauksen.

Kukkohovi kirjoittaa, että on jo vuosia kärsinyt pahoista, kroonisista poskiontelotulehduksista, jotka ovat aiheuttaneet hänelle huomattavaa haittaa elämässä.

– Pahimmillaan olen juossut kuvauksista suoraan sairaalaan kortisonitippaan, koska tulehdus leviää helposti keuhkoihin, Kukkohovi kuvailee postauksessaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nyt syy jatkuviin poskiontelotulehduksiin on löytynyt ja Kukkohovi on saanut plastiikkakirurgilta apua vaivaansa.

– Mun nenussa on valuvika. Ulospäin nenä ei ole erityisen kiero, mutta sisältä se oli kierossa kuin korkkiruuvi. Ilmatiehyet olivat rakenteellisesti täysin tukossa, Kukkohovi sanoo.

– Kyllästyin tähän lopullisesti ja kävin tekemässä nenän väliseinän suoristusleikkauksen, hän lisää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Kukkohovi kertoo olleensa tarkka siitä, kuka saisi koskea hänen naamaansa. Lopulta hän löysi itselleen sopivan plastiikkakirurgin, Tiia Pihlamaan, johon pystyi luottamaan täysin.

– Näissä asioissa luottamus on todella tärkeä asia. Jäähän tuo nenä tuohon paikoilleen loppuelämäksi! Kukkohovi alleviivaa.

– Se, mitä moni ei ehkä hahmota – en edes minä aiemmin – on se, että plastiikkakirurgi tekee myös näitä toiminnallisia, terveydenhoidollisia ja hankalia tapauksia, mutta huomioi samalla esteettisyyden.

Leikkaus tehtiin Kukkohoville maanantaina ja jo samana iltana hän ihmetteli, miksi ei ollut tehnyt operaatiota aikaisemmin.

– Leikkaus onnistui erinomaisesti ja kerron tästä lisää, kun hieman aikaa on kulunut, Kukkohovi summaa.

Lue myös:

Anne Kukkohovi ei koskaan tavannut biologista isoäitiään – tv:ssä paljastuu vihdoin suvun vaiettu salaisuus

Laulaja Virpi Kätkä laihtui 10 kiloa kahdessa kuukaudessa – näillä 3 keinolla hän onnistui pudottamaan painoa!

Seiska: Mika Salon uusi rakas on näyttävä ja varakas vaaleaverikkö!