Entinen huippumalli ja yrittäjä Anne Kukkohovi teki järkyttävän paljastuksen MTV3-kanavan suositussa Kuutamolla-ohjelmassa.

– Kannibaalit söivät poikani sukulaiset. He olivat jonkin sortin tutkimusmatkailijoita ja olivat junalla liikenteessä. Japanin-suvulla on ihan toditusaineistoa tästä, Anne Kukkohovi kertoo ohjelmassa.

Tarina oli sen verran karu, ettei Anne lähtenyt avamaan sitä tarkemmin perheohjelmassa. Hän kehotti televisionkatsojia googlaamaan Kiinan, 60-luvun ja kannibalismin.

Anne Kukkohovin Miska-poika on esiintynyt vain harvoin julkisuudessa äitinsä rinnalla. Miskan isä on Annen entinen aviomies Joni Kukkohovi, jonka sukujuuret tulevat isän puolelta Japanista.

Kannibalismia raportoitiin ympäri Kiinaa

Kiinan suuri nälänhätä oli yksi kaikkien aikojen pahimmista nälänhädistä, joka jatkui Kiinassa vuodesta 1959 vuoteen 1961. Siinä arvellaan kuolleen kymmeniä miljoonia ihmisiä; arviot vaihtelevat noin 10 miljoonasta jopa 30–40 miljoonaan. Kokonaiset maaseudun asutuskeskukset kuolivat ja kannibalismia raportoitiin ympäri Kiinaa.

Kiinan kulttuurivallankumouksen ajan teloituksiin ja mellakointiin 1960-luvulla liittyy useita raportoituja kostokannibalismiksi luokiteltavia ihmissyöntitapauksia. Muun muassa vuonna 1968 Wuxuanin piirikunnassa syötiin 38 ihmistä, ja läänin 113 virkamiestä osallistui ihmisen lihan, sydämen ja maksan syömiseen.

Lue myös:

Anne Kukkohovi avoimena rajuista haasteistaan: ”Makasin lattialla ja ulvoin, että lopetetaan ennen kuin menee järki!”

Anne Kukkohovi sai erikoisen fetissi-pyynnön somessa: ”Olen kyllä valmis maksamaankin”