Anne Kukkohovi avoimena rajuista haasteistaan: ”Makasin lattialla ja ulvoin, että lopetetaan ennen kuin menee järki!”

Yrittäjä ja entinen malli Anne Kukkohovi, 50, kirjoittaa uusimmassa blogissaan yrittäjyyden haasteista ja avaa vuonna 2014 perustamansa Supermood konseptin taustaa.

Kukkohovin mukaan yrittäjyys liittyy voimakkaasti hänen elämäänsä ja hyvinvointiinsa. Supermood konseptin myötä he olivat Suomessa mukana luonnonkosmetiikan ensimmäisessä aallossa ja tähtäsivät heti alussa maailmalle, jossa konsepti oli jo tutumpi.

– Sähläsimme huolella eri maiden lakisäädösten, toimintatapojen sekä sopimusten kanssa. Suomen markkinat ovat ymmärrettävät ja turvalliset nyt näin jälkikäteen ajatellen, mutta hei, uskon siihen, että siihen kuuluisaan kuuseen pitää kurkottaa, Kukkohovi kirjoittaa.

Hän kertoo istuneensa aikoinaan tuntitolkulla neuvottelupöydissä saadakseen Suomesta investoria konseptilleen siinä kuitenkaan onnistumatta.

– Kerran makasin lattialla ja ulvoin silloiselle aviomiehelleni, että lopetetaan tämä, ennen kuin menee järki!

Lähellä oli aikoinaan myös lähes miljoonan dollarin arvoinen tilaus, joka kuivui kasaan kun tuotannolle ei löytynyt ajoissa rahoitusta. Vaikeasta alusta huolimatta moni asia on kuitenkin nytkähtänyt eteenpäin.

– Jos kaikki menee hyvin, saamme toiminnan jatkumaan uuden maantieteellisen valloituksen myötä, mutta kovia hermoja tämä aika on vaatinut, Kukkohovi kirjoittaa.

– Taivaassa lentelyä on ollut järjetön määrä, yhtä paljon kuin maassa ryömimistä. Mutta en voi ainakaan sanoa kiikkustuolissa, etten yrittänyt. Etten uskaltanut. Että en ottanut riskiä. Jos mitään tästä elämästä on oppinut niin, anna mennä!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Anne Kukkohovi sai erikoisen fetissi-pyynnön somessa: ”Olen kyllä valmis maksamaankin”

Tämä kuva huokuu nostalgiaa – Anne Kukkohovi ja Lola Odusoga poseeraavat alusvaatemainoksessa


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.