Radiojuontajina tunnetut Anni Hautala ja Ilkka Ihamäki saivat marraskuussa poikavauvan. Pienokaisen kastejuhlaa vietettiin tänä viikonloppuna.

Tuoreet vanhemmat eivät ole toistaiseksi paljastaneet uuden tulokkaansa nimeä, mutta sosiaalisesta mediasta käy ilmí, että lapsi sai kummeikseen Susanna Laineen ja Jaajo Linnonmaan.

– Pieni Poika Ihamäki sai tänään nimen! Kiitos kummit Jaajo ja Susanna! Pienen pojan äiti ja isi ovat onnesta soikeita, Anni Hautala kirjoitti julkaisemansa yhteiskuvan yhteyteen.

Myös Jaajo ja Susanna ovat julkaisseet kastejuhlista kuvia Instagramissa.

– Elämän ainutlaatuisimpia hetkiä on uuden heimojäsenen nimeäminen! Mikä ilo ja kunnia on tulla valituksi kummiksi. Kiitos Anni ja Ilkka luottamuksesta. Me Susannan kanssa varjelemme pientä miestä, Jaajo kirjoitti kuvien yhteyteen.

– Tervetuloa maailmaan pienoinen, kuljemme aina rinnallasi. Olemme kiitollisia ja onnellisia kummiudesta @pelaaja2 kanssa, Susanna kirjoitti.

Lue myös:

Anni Hautala kommentoi radiossa suhdettaan Hovimuusikko-Ilkkaan: ”Elämä on muutakin kuin mitä ulospäin näkyy”

Anni Hautalan hellyttävät isänpäiväonnittelut Ilkka Ihamäelle – liikuttava kuva ihastuttaa seuraajia: ”Onnellisen näköinen tuore iskä”