Vastikään poikavauvan saaneet Anni Hautala, 38, ja Ilkka Ihamäki, 34, viettivät sunnuntaina 8. marraskuuta Ilkan ensimmäistä isänpäivää. Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmasta tutun pariskunnan vauva syntyi vasta reilu viikko sitten, joten kyseessä on vieläpä varsin tuore isyys.

Merkkipäivän kunniaksi Anni on julkaissut Instagram-tilillään harvinaisen kuvan tuoreesta isästä ja pienestä pojasta. Kuvassa onnellisen näköinen isä pitelee pientä vauvaa sylissään ja katsoo tätä rakastavasti.

Jos kuva ei näy alla, voit katsoa sen myös klikkaamalla tästä.

– Hyvää isänpäivää! Erityisesti tälle kuvan isille, joka viettää ensimmäistään, Anni onnittelee miestään kuvan yhteydessä.

Hellyttävä kuva on herättänyt runsaasti ihastusta Annin seuraajien keskuudessa, ja kommenttiosioon on suorastaan tulvinut sydämen kuvia ja ihastelevia kommentteja.

– Voi miten onnellisen näköinen tuore iskä, eräs seuraajista kirjoittaa.

– Toi onnellisuus, mikä kuvasta näkyy, toinen ihastelee.

Ilkka on ehtinyt hehkuttaa isyyden tuomaa onnea myös oman Instagram-tilinsä puolella. Hän julkaisi pienokaisen syntymän jälkeen suloisen mustavalko-otoksen sekä omastaan että pienen poikavauvan kädestä.

Jos kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen myös klikkaamalla tästä.

– Ollaan Annin kanssa sanoinkuvaamattoman onnellisia ja kiitollisia tästä pienestä ihmeestä, hän kirjoitti noin viikko sitten julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Lue myös:

Anni Hautala ja Ilkka Ihamäki saivat lapsen – ”Olemme onnellisia ja kiitollisia pienestä ihmeestä”

Anni Hautalan railakkaat babyshowerit venyivät kaksipäiväisiksi – ”Yhtä juhlaa!”

Anni Hautalan viimeinen radiolähetys hetkeen – ”Roska silmässä sai olla pitkin aamua”