Esikoistaan odottava, Radio Suomipopin juontaja Anni Hautala jäi viime viikon perjantaina äitiyslomalle. Hän juonsi samana päivänä viimeistä kertaa hetkeen Aamulypsy-ohjelmaa kollegoidensa Jaajo Linnonmaan ja Tuukka Ritokosken kanssa.

Suomen suosituimpiin lukeutuvan juontajan ystävät ja työkaverit järjestivät Hautalalle massiiviset, kaksipäiväiset babyshower-juhlinnat.

Perjantaina Hautala yllätettiin työpaikallaan Sanomatalossa muun muassa Younghearted-yhtyeen musiikkiesityksellä, ihanalla brunssilla ja valtavalla täytekakulla. Illalla juhlat saivat jatkoa Jaajon Bricco-ravintolassa.

– Tänään jatkuu juhlat yömyöhään, Jaajo lupasi Instagramissa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Seuraavana päivänä Annin ystävät kerääntyivät yhteen ja nostivat maljan raskaana olevalle ystävälleen. Juhlissa oli mukana useita julkisuuden henkilöitä, kuten juontaja Susanna Laine, näyttelijä Armi Toivanen ja juontaja Vappu Pimiä.

Musiikkipuolesta vastasivat artisti Chisu ja hänen muusikkomiehensä Jori Sjöroos.

Hautala julkaisi babyshower-viikonlopustaan Instagram-kuvasarjan, jossa näkyy naisen ystäviä ja kollegoita sekä myös tulevan lapsen isä, Hovimuusikko Ilkka.

– Eilinen ja tämä päivä! Yhtä juhlaa! Miten mahtavat työkaverit ja ystävät mulla onkaan, Hautala hehkuttaa.

– Oon itkenyt ilon kyyneleitä litra tolkulla, kuullut ihania puheita ja tuntenut uskomattoman määrän rakkautta. Oon niin kiitollinen, et pakahdun.

Näet julkaisun alta tai täällä.

Lue myös:

Anni Hautalan viimeinen radiolähetys hetkeen – ”Roska silmässä sai olla pitkin aamua”

Janni Hussin radioura nousukiidossa – aloittaa Anni Hautalan tilalla Suomipopin Aamulypsyssä

IL: Anni Hautala viimeisillään raskaana syksyn suorissa tv-lähetyksissä – ”Se menee miten menee”