Ylen säälähetyksissä ihastuttava meteorologi Anniina Valtonen, 32, julkaisi Twitter-tilillään kuvakaappauksen saamastaan törkeästä palautteesta.

– Miten osaatkin olla niin ärsyttävä meteorologi? Sekin on taito… kaikki muut ovat parempia, viestin lähettäjä kirjoittaa ja jatkaa luettelemalla nimeltä muita meteorologeja, jotka ovat hänen mielestään Valtosta parempia.

– Mutta tämä typykkä… huh huh.

Myöhemmin Valtonen on vastaanottanut samalta henkilöltä vielä toisen viestin.

– No mitä tyttö… toisessa viestissä lukee.

Viesti on tullut Helsingin Sanomissa julkaistun haastattelun jälkeen. Haastattelussa Valtonen mainitsee muun muassa sen, ettei siedä tytöttelyä.

Valtonen kirjoittaa Twitterissä, että palaute on tervetullutta mutta muistuttaa, että ikävämpien viestien lähettämistä kannattaa aina harkita.

– Vain ihminen on ilkeä toiselle pelkästään ilkeyden ”ilosta”.Taito sekin. Palautetta saa antaa, mutta kun olette lähettämässä sitä ilkeämmän sorttista palautetta, niin miettikää hetki, että sanoisitteko saman kasvotusten. Onneksi meteorologia ei ole kilpailulaji, Valtonen muistuttaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Valtosen Twiitti on herättänyt paljon keskustelua kommenteissa ja moni kannustaa häntä jatkamaan esiintymistään tv:ssä samaan malliin.

– Älä välitä. Minusta ja varmasti monesta muusta olet pätevä ja vakuuttava meteorologi, mutta myös hyvä ja hauska esiintyjä. Jatka samaan malliin ja anna koirien haukkua.

– Kiitos, en aio muuttaa itseäni näiden huutelijoiden vuoksi tai kenenkään muunkaan, Valtonen lupaa vielä kommenteissa.

Perjantaisin Valtonen juontaa myös Puoli Seitsemän -ohjelmaa yhdessä Olli-Pekka Kursin kanssa.

Lue myös:

Meteorologi Anniina Valtonen juontajaksi suosikkiohjelmaan – ”Onhan tämä ihan mielettömän siistiä!”

Meteorologi Anniina Valtonen paljastaa saaneensa yllättävän kysymyksen ulkonäöstään – lataa suorat sanat koko kansan edessä!