Julkkiskokki Kari ”Kape” Aihinen, 48, paljastaa Apu-lehden haastattelussa mielipiteensä lausumistaan kohukommenteista ja miten ne vaikuttivat miehen elämään.

Kape totesi vuonna 2017 Ylen Puoli seitsemän -ohjelmassa, että synnyttäminen, äitiysloma ja fysiikan lait estävät naisia etenemästä johtotehtäviin ravintola-alalla. Monen mielestä Kapen mielipide oli seksistinen, hänelle itselleen se oli vain ääneen sanottu totuus.

– Mulla on suhteellisen päräyttävä itsetunto ja sanon jatkossakin mitä haluan. Joillekin se maistuu, joillekin ei, Kape toteaa haastattelussa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kape kuitenkin myöntää, että kohu vaikutti osaltaan myös hänen parisuhteensa päättymiseen. Erityisen raskaalta tuntui se, että kohun myötä Kapen poikia alettiin kiusata koulussa.

– Musta voi kirjoittaa mitä vain. Kantti kyllä kestää, mutta mulla on kotona kaksi leijonanpentua ja minä olen leijonakuningas. Poikien suojeleminen on mulle ykkösjuttu.

Kapen mukaan maailmasta on tullut niin herkkä ja varovainen, ettei mitään enää uskalla sanoa.

– Se mua ärsyttää, Kape toteaa.

– On nämä kaikki saatanan metoo-hommat ja mies-nais-keskustelut. Liikennemerkitkin on muuttuneet. Sukupuolesta jos menet jotain sanomaan, niin joku aina loukkaantuu.

Lähde: Apu

Lue myös:

IS: Julkkiskokki Kari Aihinen käräjillä lastensa elatusmaksuista – katsoi olevansa elatuskyvytön

TV-kokki Kari Aihinen suostui alastonkuvaan: ”Minulla on lätkänpelaajan hyvä takapuoli”