Radio- ja televisiojuontaja Sami Kuronen, 47, on tullut Suomen kansalle erityisen tutuksi Temptation Island Suomi -ohjelmasta. Ohjelman juontajana toimiva Kuronen on myös osallistujaparien apuna näiden selvittäessä parisuhteidensa kimurantteja käänteitä.

Suomen seksikkäimmäksi mieheksi vuonna 2018 äänestetty Kuronen kertoo Apu-lehden haastattelussa oppineensa Temppareista itsekin jotain tärkeää. Ohjelman myötä hän on nimittäin uskaltautunut puhumaan enemmän.

Kuronen tunnustautuu olleensa aiemmissa parisuhteissaan varsinainen mököttäjä, joka ei oikein osannut sanoittaa ajatuksiaan tai tunteitaan.

– Jos rinnalla on ollut joku vähän temperamenttisempi tapaus, eihän sellainen toiminut yhtään, Kuronen toteaa.

Näinpä hänen aiemmat suhteensa ovatkin päätyneet kaikki eroon.

– Omissa parisuhteissani epäonnistumisprosentti on täysi sata. Eli ei tässä hirveän hyvin ole mennyt, Kuronen sanoo Avulle.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Kuronen on seurustellut muun muassa vuoden 2017 Miss Suomen, Michaela Söderholmin, ja toimittaja Mirkka Torikan kanssa. Hänellä on tytär edellisestä suhteestaan ennen Torikkaa.

Tämän hetkistä parisuhdetilannettaan Sami ei suostu haastattelussa paljastamaan, mutta pienen vihjeen hän kuitenkin antaa.

– Facebookiin laittaisin merkinnän: it’s complicated.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Temppareiden juontamisen lisäksi Kuronen työskenteli pitkään Radio Aallon juontajana. Radiokanava kuitenkin kuopattiin vuodenvaihteessa, ja se korvattiin uudella Me Naiset -radiolla.

Kuronen kertoi myös hiljattain Instagram-tilillään ryhtyneensä yrittäjäksi noin vuosi sitten. Idea yrityksen nimestä tuli Temppareiden faneilta.

– Ryhdyin yrittäjäksi reilu vuosi sitten! Yritykseni nimestä haluan kiittää Temppareiden katsojia. Termi ”Kurosen Grilli” on elänyt somessa jo muutaman vuoden ihan omaa elämäänsä. Pikkuhiljaa se alkoi kuulostaa myös herkulliselta yrityksen nimeltä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Lue myös:

Sami Kuronen kertoi haaveistaan soittaa rumpuja isoilla lavoilla – Archie Cruzilta yllättävä lupaus

Sami Kuronen muistelee vuosien uraansa Radio Aallolla: ”Haikein mielin suljen tämän ympyrän”