Sami Kuronen muistelee vuosien uraansa Radio Aallolla: ”Haikein mielin suljen tämän ympyrän”

Radiojuontaja Sami Kuronen juonsi tiistaina 22. joulukuuta viimeisen aamulähetyksensä Radio Aallon taajuuksilla Jenni Alexandrovan ja Jarkko Valteen kanssa. Radio Aalto kuopataan vuodenvaihteessa lähes 14 toimintavuoden jälkeen, jonka jälkeen kanavan korvaa naisille suunnattu Me Naiset -radio.

Me Naiset -radio on herättänyt paljon keskustelua jo ennakkoon, sillä uudistuksen myötä Radio Aallolla jaettiin potkuja kanavan suosituille miesjuontajille. Tämä tiesi loppua myös Kurosen juontopestille.

Kuronen on muistellut monivuotista taivaltaan Radio Aallon juontajana Instagram-tilillään.

– Tammikuun 11. päivä vuonna 2007 sain sanoa Radio Aallon taajuuksilla avaussanat ”tsa tsa, kuuluuks tää”, hän muistelee kanavan alkuaikoja.

Jos upotus ei näy selaimellasi, voit katsoa julkaisun myös täältä.

– Kohta 14 vuotta myöhemmin, monenlaisten fiilisten jälkeen kanava sammuu ja tekee tilaa uudelle Me Naiset -radiolle. Niin kuin olet ehkä lehdistä lukenut, myös Aallon aamutiimi kuopataan uudistuksen myötä, Kuronen jatkaa.

Hän toteaa, että vaikka toimi välissä seitsemän vuotta Radio Suomipopin juontajana, on rakkaus Radio Aaltoa kohtaan säilynyt ensimmäisistä juontosanoista lähtien.

– Onneksi sain tehdä vielä yhden (hyvin kummallisen) vuoden aamulähetyksiä yhdessä rakkaiden Jennin ja Jarkon kanssa. Vuodet Aallolla ovat olleet opettavaisia ja antoisia, Kuronen kirjoittaa.

– Haikein mielin suljen nyt tämän ympyrän, hän jatkaa ja toteaa kuitenkin, ettei aio jättää kuuntelijoille tai radiolle lopullisia jäähyväisiä.

Kuronen kertoo, että työt jatkuvat tulevaisuudessakin, mutta ainakin toistaiseksi hieman kevyemmissä merkeissä. Hän paljastaa, että hänen toimenkuvansa radiomaailmassa tarkentuu alkuvuoden aikana, mutta vakuuttaa seuraajilleen, että ääni tulee vielä kuulumaan taajuuksilla.

– Kiitos rakkaat kuuntelijat, Aalto ja onnea tulevaan Me Naiset -radio, Kuronen toivottaa päivityksensä lopuksi.

Lue myös:

IS: Sami Kuronen lopettaa Radio Aallon aamujuontajana – ”Neuvottelut jatkosta kesken”

Huipputulot! Radiojuontajista eniten tienasi Sami Kuronen – pesi Jaajo Linnonmaan tuloissa mennen tullen

”Ovatko Temppareiden osallistujat lähestyneet sinua sillä mielellä?” – näin Sami Kuronen vastasi varsin intiimiin kysymykseen!


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta