Santa Cruz -yhtyeen keulahahmo Archie Cruz aloitti hiljattain Lainsuojattomat-nimisen YouTube-videosarjan yhdessä vuoden 2019 Big Brother Suomi -voittajan Kristian Heiskarin kanssa.

Selviytyjät-ohjelman kuvauksissa viime kesänä tutustunut kaksikko julkaisi sunnuntaina 7.3. uuden sarjansa ensimmäisen jakson, mutta jo maanantaina video oli poistettu palvelimesta.

Syynä videon poistamiseen oli Cruzin asiaton ja loukkaava käytös, joka aiheutti pahennusta sosiaalisessa mediassa. Kohua herättäneellä videolla Cruz muun muassa haastoi tappeluun entisen bändikaverinsa Joonas ”Johnny Cruz” Parkkosen.

Nyt Archie on kommentoinut tapausta omalla Instagram-tilillään.

– Käyttäydyin asiattomasti teitä kaikkia katsojia kohtaan sekä tein itsestäni taas täysin pellen, Cruz kirjoittaa Instagramin Stories-osiossa.

– Täten video on nyt poistettu ja haluun välittää kaikille teille pahoittelut, joita käytökseni loukkasi. Se ei ollut tarkoitukseni, hän painottaa.

Archie Cruz pahoittelee asiatonta käytöstään jo poistetulla, kohua herättäneellä YouTube-videollaan. Kuva: All Over Press

Mies myöntää alkoholilla olleen osaa hänen törppöilyynsä.

– Huumorintajuni saattoi mennä skidisti over the limit. Toivottavasti ette kuitenkaan ota kaikkea niin tosissaan. It’s entertaniment, toisesta sisään ja toisesta ulos. Vanha ystäväni kuningas alkoholi otti vallan ja loppu on historiaa.

Lisäksi Cruz pahoittelee ystävälleen Joonas Parkkoselle aiheuttamaansa mielipahaa.

– Vielä erityisesti haluan sanoa, että olen erittäin pahoillani mitä lauoin Joonas Parkkosesta, se oli todella ala-arvoista. Sorry Johnny U know I love you, Cruz summaa.

Lue myös:

Selviytyjät-tähti Archie Cruz sekoili suorassa lähetyksessä – näytti paljasta pyllyä ja haukkui entisen bändikaverinsa!

Kristian Heiskari avoimena Selviytyjät-tuotannon mahdollistamista kondomeista: ”Itselläni ei käynyt edes mielessä n***iminen”