Tunnettu suomalaisartisti Evelina eli Eveliina Tammenlaakso yllätti hiljattain faninsa leikkaamalla pitkät kutrinsa vaaleaksi siilitukaksi. Radikaali tyylimuutos on herättänyt runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa.

Nyt Evelina on julkaissut jo useita kuvia uuden kuontalonsa kanssa, ja monet naisen Instagram-seuraajat kehuvat idolinsa ulkonäköä vuolaasti.

Eilen maanantaina (21.11.) Evelina avasi tuoreessa somejulkaisussaan syitä siilitukan leikkaamiselle. Hän paljastaa miettineensä tyylimuutoksen tekemistä pitkään.

– Muistan et oon aikalailla aina halunnu päästä leikkaamaan hiukset näin, mutta viimisen vuosikymmenen ajan oon tienny et täysin varmasti teen tän vielä joskus, Evelina kirjoittaa tekstissään.

Päivityksensä viereen Evelina on lisännyt näyttävän kuvan itsestään, jossa myös siilitukka pääsee oikeuksiinsa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Hetki oli aiemmin tuntunu muutamassa kohtaa melko-mut-ei-viel-ihan-oikeelta, mut muutama viikko sitten siinä Saaran peilin edessä olin niin varma ku ikinä tuun olemaan, laulaja paljastaa.

– Uus hius on saanu valtavasti sydämellisiä kehuja, kiitos niistä tyypit, hän kiittelee.

Postauksensa päätteeksi Evelina ruotii rehellisesti tuntemuksiaan, joita hänessä on hiustenleikkuun myötä herännyt.

– Oon onnellinen ja en pelkästään siitä miten helppo tää on tai miten kivalta ne näyttää. Tää muutos pakottaa tarkastelemaan ja purkamaan omasta mielestä oletuksia joita maailma jatkuvasti liittää feminiinisyyteen, ulkonäköön ja arvokkuuteen. Asia joka on teoriassa ”vain hiusten leikkaaminen” tulee opettaa todennäköisesti aika paljon! Evelina julistaa.

– On vähän viilee kyl, hän harmittelee lopuksi.

Evelinan julkaisu on kerännyt valtavan määrän ylistäviä kommentteja.

Kehujien joukossa on yllättäen myös Evelinan salarakas, näyttelijä Roope Salminen, joka on reagoinut kumppaninsa ulkonäköön paljonpuhuvalla tavalla. Salminen on jättänyt Evelinan kuvan alle kolme leikkiemojia.

Myös entinen missi Lola Odusoga on kommentoinut kuvaa sydänemojein.

– Ja täs mä v*ttu mietin et uskallanko leikata otsiksen. Ah, tää ja kaikki sun hiuslookit on ollu aina ihan jumalaisen kauniita, pamauttaa puolestaan laulaja Suvi Teräsniska.

Näet lisää kuvia Evelinan muuttuneesta ulkonäöstä alla.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Evelina ajoi päänsä siiliksi – muodonmuutos herättää keskustelua: ”Siili oli kyllä niin ihanan helppo ylläpitää”

Seiska: Roope Salmisella ja Evelinalla vuosien salasuhde – asuvat nyt avoliitossa!