Mediapersoona ja muusikko Roope Salminen, 32, sekä artisti Evelina, 27, ovat tällä hetkellä massiivisten suhdehuhujen pyörteissä. Seiska-lehti uutisoi tänään perjantaina (5.8.) kaksikon eläneen jo vuosien ajan salasuhteessa.

Seiskan mukaan Roope bongattiin ensimmäisen kerran pari vuotta sitten Evelinan luota Helsingin kantakaupungista. Lehden lukijalähde kertoi Roopen luikahtavan ”Evelinan rapun ovesta sisään harva se päivä”.

Tuolloin Roope vaikutti olleen vielä onnellisesti avoliitossa lapsensa äidin, näyttelijä Helmi-Leena Nummelan kanssa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kuluneena kesänä Seiska on saanut runsaasti vihjeitä siitä, että Roopen ja Evelinan suhde jatkuu edelleen. Seiskan paparazzi muun muassa bongasi Evelinan ajelemasta Allas Sea Poolilla järjestetyn keikkansa jälkeen Roopen luokse yöksi miehen uudelle asunnolle.

Julkkisparin lähipiiristä kuiskutellaankin Seiskalle, että kyyhkyläiset ovat hiljattain ottaneet suhteessaan uuden askeleen ja muuttaneet yhteen. Lähteiden mukaan Evelinalla on jo oma autopaikkansa Roopen kotitalon hallissa, ja hän myös kulkee Roopen luokse omalla avaimellaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Roope Salminen ja Helmi-Leena Nummela eroavat – ”Paristuhteemme on päättynyt”

Sofia Belórf matkusti lomalle Monacoon ex-miehensä kanssa – miehen yllättävä ehdotus saa Sofian hämmentymään: ”Oliko tuo kosinta?”