Kalle Palander, 43, ajautui hiljattain aviokriisin keskelle saatuaan tietää Levin maailmancup-viikonloppuna vaimonsa, Riina-Maija Palanderin, 43, uudesta miehestä. Sittemmin pariskunta on ollut tiuhaan otsikoissa aiheen tiimoilta, ja tuoreimpien tietojen mukaan Riina-Maijalla on ollut jopa kaksi muuta miestä.

Kalle vieraili keskiviikkona Aleksi Valavuoren, 42, Valavuori Live -keskusteluohjelmassa, jossa miehet juttelivat videopuhelun välityksellä. Livenä lähetettävä ohjelma sai erikoisen käänteen, kun Kalle paljasti löytäneensä Riina-Maijan kirjoittamia muistilappuja Ontika-kartanonsa vastaanotosta.

Kalle kertoi saapuneensa käymään Itä-Virossa sijaitsevalla kartanolla yksin ja löytäneensä vastaanoton pöydältä muiden papereiden seasta post-it-muistilappuja, joita hän esitteli ohjelmassa kameralle.

– Ette sitten v*ttu kerro kellekään, että mä näytän tätä teille, Kalle aloittaa.

– Kattokaa, mitä täällä lukee. Ylhäällä lukee Riina-Maija Palander, hän on itse kirjoittanut. Sit lukee Riina-Maija, ja sit lukee Riina-Maija Salminen, Kalle jatkaa ja repeää nauruun.

– Alkanut harjoittelemaan tyttönimeänsä, hän saa sanottua vielä naururemakan keskeltä.

Aleksi Valavuori toteaa, ettei uskalla kommentoida aihetta, mutta videolta näkyy, että hän tekee kaikkensa pidätelläkseen nauruaan.

Lue myös:

Kolmiodraama! Kalle Palander avautuu Seiskalle Riina-vaimonsa syrjähypystä: ”Kaikki muut kuin minä ovat tienneet siitä!”

Seiska: Shokkipaljastus! Riina-Maija Palanderilla kaksi salarakasta – julkkisliikemies ja näyttelijä!

Kalle ja Riina-Maija Palanderin aviokriisi syvenee – lähtikö Kalle yhteisestä kodista?