Ex-pujottelija Kalle Palander, 43, vietti Seiskan tietojen mukaan viime viikonlopun Levin maailmancupissa työn merkeissä. Mukana Levillä oli myös Kallen vaimo Riina-Maija, joka vietti mökkiviikonloppua oman seurueensa kanssa. Aviopari ei kuitenkaan ollut juuri lainkaan tekemisissä keskenään.

Kalle sai lauantaina kuulla shokkiuutisen, että Riina-vaimollaan on toinen mies.

– On ollut kuulemma jo pidempään. Tuntuu, että kaikki muut kuin minä ovat tienneet siitä. Siinä oli sitten ihan v***n kiva jatkaa selostushommia viikonlopun yli, Kalle manaa.

– Näin vaimoni viikonloppuna vain kerran käydessäni karaokebaari Wallisissa. Myöhemmin hän tuli tiuskimaan, että oliko v***u pakko tulla pilaamaan hänen ja kavereiden viikonloppu. Lähdin pois, Kalle kertaa tapahtumia Seiskan painetussa lehdessä.

Kalle kertoo yrittäneensä sunnuntaista asti tavoittaa vaimoaan, mutta tämä ei ole vastannut miehen puheluihin. Kallen oli tarkoitus lentää alkuviikosta Viroon jonne myös Riina-Maijan oli tarkoitus palata.

– Onko liikaa pyydetty, että vaimo edes vastaisi omalle aviomiehelleen? Minun piti lentää tiistaina Viroon, mutta enpä taida lentääkään. On parempi ajella suoraan Tornioon. Vietän siellä yön ja mietin mitä teen. Onhan tämä tilanne ihan hanurista, Kalle kertoo.

Riina-Maija kommentoi asiaa lyhyesti Seiskalle ja kiistää tapahtuneen.

– Ei minulla ole uutta miestä, ystäväporukassa on toki myös miehiä, mikä voi näyttää ulospäin ehkä joltain muulta. Harmi jos näin on käynyt, Riina-Maija viestitti Seiskalle.

Kalle ja Riina-Maija Palander vihittiin avioliittoon Kuusamon Pyhän Ristin kirkossa vuonna 2007. Parilla on vuonna 2007 syntynyt tytär ja vuonna 2012 syntyneet kaksoset. Perhe asuu Itä-Virossa Ontikan kartanossa.

Lue myös:

Sofia Belórf ja Stefan Therman antoivat harvinaisen yhteishaastattelun: ”Välillä välillämme kipinöi vähän liikaakin”

Marika Fingerroos paljastaa, miksi lopetti yhteistyön Martina Aitolehden kanssa: ”Hänen käytöksensä herätti myötähäpeää”

Seiska: Kalle Palander laittoi hulppean Tornion talonsa myyntiin: ”Talolla on valtavasti tunnearvoa”

Kalle Palanderin elämäntavat kuin poikamiehellä – Pippa Laukka järkyttyy alkoholin määrästä