Big Brother -kilpailijoille selvisi keskiviikkoiltana, että toissa sunnuntaina taloon paluun tehnyt helsinkiläinen Minna on talossa vain käymässä.

Big Brother kutsui Minnan päiväkirjahuoneeseen, jossa hän joutui lukemaan ääneen kirjeen. Talon muut asukkaat kuulivat Minnan puheen olohuoneessa olevan television kautta.

LUE MYÖS: BB-talosta poistunut Minna kommentoi yllätyskäännettä – ”Se oli järkytys”

– Ei, tämä on kamalaa! Minna huudahti ennen kuin aloitti kirjeen lukemisen.

– Minna tulit taloon vain vierailemaan, eikä sinulla ole mahdollisuutta voittaa. Sinun on aika poistua nyt Big Brother -talosta. Et kuitenkaan poistu talosta yksin. Sinun tehtävä on valita, kuka asukkaista häädetään illalla talosta. Tulos kerrotaan myöhemmin, Minna luki kirjeen.

Big Brother -talon asukkaat eivät olleet uskoa kuulemaansa todeksi ja olivat selvästi järkyttyneitä ilmoituksesta. Pian varastohuoneeseen ilmestyivät matkalaukut ja asukkaat aloittivat tavaroidensa pakkaamisen.

– Tämä on paha. Lähdenkö pakkaamaan? Meikä pääsee tänään kotiin. Minna saa kyllä tänään lähteä ryyppäämään Kallioon mun kanssa. Toisaalta tämä voi olla vitsi, Pekka totesi.

– Tämä ei ole vitsi, Ville totesi.

Melody oli varma, ettei Minnan kanssa hyvin tutustunut Jasmina tule poistumaan talosta.

Lue myös:

BB-talon makuuhuoneessa vietettiin intiimejä hetkiä – Lasse, 26, ja Minna, 42, viettivät yön yhdessä – katso kuva!

BB-kilpailija Anssi kasvoi perhe- ja poikakodeissa – avautuu menneisyydestään: ”Näpistystä, asuntomurtoja ja lintsaamista”