BB-tähti Suvi Pehkonen hankki eron myötä sugardaddyn tyttärensä kannustamana: ”Profiilikuva aiheutti aika räjähdyksen”

Tosi-tv-tähti Suvi Pehkonen nousi julkisuuteen vuoden 2011 Big Brother -kilpailijana. Sittemmin hän on osallistunut Maatilan prinsessa -sarjaan, voittanut Miss XL -kilpailun ja puhunut avoimesti sairastavansa MS-tautia.

Nyt lähes kokonaan julkisuudesta poistunut Suvi on antanut haastattelun Sunneva Sjögrenin ja Eeva Malinin luotsaamaan Siskot puhuu -nettilähetykseen. Hän puhuu lähetyksessä avoimesti suhde-elämästään. Hän ehti olla 20 vuotta yhdessä lastensa isän kanssa.

– Sen täydellisempää miestä ei löydy Suomen maasta kuin hän oli. Sen jälkeen minulla on ollut monta suhdetta, mutta aina on ollut ongelmia. Nyt olen sinkku ja elämä on aika huisia, Suvi Pehkonen kertoo.

Suvi kertoo liittyneensä deittisovellukseen ensimmäisen kerran vasta korona-aikana. MS-taudin takia Suvi haluaa elää elämää täysillä ja nauttia jokaisesta hetkestä.

– Tiedostan, että pahimmassa vaiheessa mä en enää keskustele tai näe, joten haluan kerätä nyt kokemuksia ja tehdä kaikki asiat sydämellä. Mua ei myöskään hävetä mikään.

– Yhden eron jälkeen olin rahallisesti huonossa tilanteessa. Olimme eläneet miehen kanssa yhteisillä rahoilla loisteliasta ja hienoa elämää. Eron jälkeen ajauduin kuseen rahallisesti, mutta en halunnut luopua elämäntyylistäni.

”Välillämme ei ollut seksiä”

Sinkuksi jäämisen jälkeen hän innostuikin tyttärensä kannustama sokerideittailusta.

– Tytär sanoi, että kun olen käytännössä lorttona baareissa joka viikonloppuna, niin miksi en ryhtyisi sokerideittailemaan miesten kanssa. Olin 20 vuotta saman miehen kanssa ja sain neljä lasta samalle miehelle, enkä mä silloin lorttoillut. Nyt mä voin lorttoilla ja kukaan ei kiellä sitä.

– Tytär kysyi minulta, miksi en ottaisi sugardaddya. Ajattelin vaan, että eihän 40-vuotias akka mitään suged daddyja saa, että ne on pikkutyttöjen juttuja. Sitten tämä ajatus lähti pyörimään päässäni. Teimme minulle Suomi24-sivustolle profiilin, johon laitoimme aulasta alaspäin otetun kuvan. Kuvassa seison jalat haara-asennossa. Se olikin aika räjähdys, sillä seuraavan kahden viikon aikana vastasin 2 500 viestiin.

Hän löysi tuhansien viestien joukosta itselleen sugardaddyn, jonka kanssa jatkoi juttelua oikealla nimellään. He tapasivat myös useita kertoja.

– Olin tämän miehen assistentti. Kävin hänen kanssa risteilyillä. Hän halusi minut seuraneidiksi. Meillä on yhden kerran yhteinen sänky, mutta tällä reissulla oli tyttäreni ja hänen kaverinsa mukana. Hänelle oli tärkeä, että tyttö saa merkkituotteita. Tämä oli myös syy, miksi tein sitä, sillä valitettavasti en pystynyt eläkkeelläni kustantamaan lasteni tarpeita ja kaikkia omia tarpeitani.

Mies oli sen verran hyvännäköinen, että ystävät olisivat nähneet Suvin seurustelevan miehen kanssa. Suvi ei ollut kuitenkaan valmis parisuhteeseen.

– Minun lähtökohta ei ollut se, että haluan rakastua häneen. Lähdin tekemään työtä. Etsin sugar daddyn, joka kustantaa esimerkiksi terassini.

– Olin varautunut, että seksiä voidaan vaatia, mutta meidän suhteessa ei ollut kyse siitä. Hän halusi auttaa minua.

Suhde päättyi, kun mies alkoi suunnittelemaan yhteistä tulevaisuutta Suvin kanssa.

– Mies ehdotti, että muuttaisin hänen luokseen. Hän ei sanonut minulle koskaan olevansa rakastunut, mutta voisin kuvitella niin. Hänen puoleltaan esiintyi mustasukkaisuutta.

Suvi kertoo lähetyksessä, että hänellä on ollut kaikkiaan viisi sugardaddya.

Lue myös:

BB-voittaja Kristian Heiskari kommentoi vihdoin Archie Cruzin sekoilua: ”Yhteistyö laitettiin kerrasta poikki”

Seiska: BB-tähti Ella Toivainen jälleen sinkkuna – avaa eroaan BB-Artusta: ”Kiinnostus oli jopa ahdistavaa”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.