Vuoden 2011 Big Brother Suomi -ohjelmassa voiton vienyt Janica Westreback (o.s. Kortman) on treenannut vuoden ajan marraskuussa Italian Bolognassa järjestettäviin fitness-kilpailuihin.

Janica julkaisi Instagram-tilillään upeita kuvia kisakunnostaan ja kertoi osallistuvansa kilpailuissa yli 40-vuotiaiden bikini-sarjaan.

– Jännittää hyvällä tavalla kovasti, mutta odotan innolla millainen maailma se on. Parhaani olen tehnyt ja on ollut kiva treenata jotain päämäärää kohti, Janica kirjoittaa.

Kisadieetillä Janica on pudottanut painoa jo yli viisi kiloa ja treeni on sujunut hyvin. Sairastuminen koronaan vei treeniajasta peräti viisi viikkoa aikaa, mutta Janica iloitsee silti saavuttamastaan lihaskunnosta.

– Sillä mennään sitten todennäköisesti fyysisesti vielä pitkään ja eihän pepun pyöristyminenkään huono asia ole ollenkaan.

Janica kertoo vierailleensa myös valmentajansa Tapani ”Tape” Valkosen luona Virossa treenamassa ja iloitsee kovan työn tuloksista.

– Aikaa on kyllä kaikkineen projektiin mennyt paljon, mutta joka hetki on todellakin sen arvoista, koska treenaaminen tuo niin paljon hyvää oloa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

BB-voittaja Janica Westerback teki massiivisen elämäntapamuutoksen – muistelee koheltamistaan telkkarissa: ”En ole ylpeä”

Bikini fitness-kisoihin treenaava BB-Janica sairastui koronaan: ”Kyllä tästä selvitään”