Big Brother -voittajana tunnettu Janica Westerback kertoi Instagramissa sairastuneensa koronaan. Oireina ovat olleet pääasiassa kuume ja nuha.

– En tiennyt lähipiiristä ketään joka olisi sairastanut ja yhtäkkiä se onkin itselläni. Olo on ollut heikko ja olen pyrkinyt lepäämään sen minkä lasten hoidolta olen voinut, kun tietysti hekin ovat karanteenissa.

– Olinhan minä aika tarkkaan kymmenen vuotta sitten vielä enemmän eristettynä yhteensä 104 päivää ja siitäkin selvittiin silloin voittajana! Janica vitsailee ja viittaa eristyksellä Big Brother -kilpailuun, jonka voitti vuonna 2011.

Janica pelkäsi astma taustansa vuoksi sairastumista. Hän oli kuitenkin ehtinyt ennen sairastumistaan saada ensimmäisen koronarokotteen, mikä on lääkärien mukaan saattanut lieventää oireita.

– Jos se pysyy tällaisena, niin kyllä tästä selvitään.

– Nyt ei toista rokoteannosta tarvitse ottaa ainakaan puoleen vuoteen, kun saan luonnollisen immuniteetin.

Janica on treenannut viime syksystä lähtien marraskussa järjestettäviin fitness-kisoihin yhdessä valmentajansa Tapani ”Tape” Valkosen kanssa, mutta nyt harjoitteluun tuli pakollinen tauko.

– Eniten harmittaa, että treenaamiseen tulee nyt tauko, mutta kyllä terveys menee tietysti kaiken edelle. Keholle täytyy nyt antaa lepoa ja sitä myötä voimaa selättää korona.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

BB-voittaja Janica Westerback valmistautuu fitness-kisoihin: ”Paino on noussut 5 kiloa” – katso tuoreet kuvat!

Bikini fitness -kisoihin tähtäävä BB-Janica julkaisi upeita muodonmuutoskuvia: ”Tape Valkonen on asiantunteva valmentaja”