BB-voittaja Janica Westerback paljastaa suosikkiasukkaansa: ”Heidät on hyvin valittu”

Vuoden 2011 Big Brother -voittaja Janica Westerback (o.s. Kortman) on innoissaan Nelosella sunnuntaina alkaneesta Big Brother -sarjan uudesta tuotantokaudesta.

Hän nimeää avausjakson perusteella suosikeikseen Sinin, Joelin, Artun, Sasan ja Kristiinan. Varsinaisia inhokkeja hänellä ei ole ollut millään kaudella.

– He ovat jokainen hienoja ihmisiä sellaisena kuin ovat, hyvine ja huonoine puolineen. Niin kuin me kaikki. Ei täällä kukaan ole toistaan parempi, Janica kertoo Metropolille.

Hän kuitenkin toteaa, että mielipide asukkaista voi muuttua ajan myötä, kun asukkaisiin tutustuu paremmin. Janica myöntää, että perheenäidin kiireisen arjen takia BB-talon tapahtumia tulee seurattua lähinnä sunnuntaisista koostelähetyksistä.

– Katsoin avausjakson. Sen perusteella asukkaat oli hyvin valittu ja talo oli kiva.

– On kiva katsoa sarjaa, koska tiedän, miten mieletön kokemus se on asukkaana.

Metropolin tiedustellessa Janican lempiohjelmaa syksyn tv-tarjonnasta, hän nimeää oitis suosikikseen Ensitreffit alttarilla -ohjelman. Mutta lähtisikö nainen vielä itse mukaan johonkin tosi-tv-ohjelmaan?

– Riippuu mihin ohjelmaan. Joskus, kun talossa ollessani keskusteltiin, mihin ohjelmaan menisimme. Vastasin tuolloin, että Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. Olisi niin ihana oppia tanssimaan niitä tansseja. Vaikkei sinne varmaan BB-tähtiä huolittaisi, Janica nauraa.

– Toinen vaihtoehto olisi Selviytyjät.

Hiljattain eronnut Janica myöntää, että vaikka Ensitreffit alttarilla on ihana ohjelma, hän ei näe itseään kyseisessä formaatissa.

– Ensitreffit alttarilla on ihana ohjelma, mutta en haluaisi osallistua itse sellaiseen.
Big Brotherissa sain kokea kaiken mitä vain voi. Mutta koskaan ei pidä sanoa, että ei koskaan. Kerran täällä vaan eletään, hän vihjaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Janica muistetaan Big Brother -ohjelman seitsemänneltä kaudelta räväkkänä, avoimena ja suorasanaisena asukkaana. Hän asteli talosta ulos vuoden 2011 BB -voittajana, mutta vetäytyi hiljalleen julkisuudesta muutama vuosi voittonsa jälkeen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.