BB-voittaja Kristian Heiskarilta härski läppä Selviytyjät-sarjan pressitilaisuudessa – ”Käsi on kaveri”

Huippusuosittu Selviytyjät Suomi -ohjelma palaa ruutuihin helmikuun lopussa uudella kaudella, joka kuvattiin tällä kertaa tropiikin sijasta pohjoisessa erämaassa.

Yksi tuoreen kauden Selviytyjät-kilpailijoista on vuoden 2019 Big Brother Suomi -ohjelman voittaja Kristian Heiskari. Heiskari vastasi torstaina järjestetyssä pressitilaisuudessa juontaja Juuso Mäkilähteen esittämiin kysymyksiin ohjelman kuvauksista, jotka eivät olleet kenellekään aivan helpoimmasta päästä.

Mäkilähde tiedusteli Heiskarilta, kokiko hän hieman yli vuoden takaisesta BB-urakastaan olleen hyötyä Selviytyjät-taipaleella.

– Pakko sanoa, että voi olla että oli hyötyä, Heiskari totesi avoimesti.

– Ainakin siinä määrin, että olin alle vuosi sitten ollut 10 viikkoa ilman puhelinta ja läheisiä ihmisiä, joten ei ehtinyt tulla mitenkään kovin suuri ikävä, hän jatkoi.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Haastavinta kilpailussa Heiskarille oli jatkuva kalorivaje ja nälkä, sillä ruokaa oli kilpailuolosuhteissa hyvin niukasti saatavilla. Henkisesti mies oli kuitenkin hyvin valmistautunut ja pyrki ajattelemaan ohjelmaa ainoastaan kilpailun kautta.

– Kaikkihan tietävät, että Selviytyjät on peli ja hauskanpitoa – tai hauskanpitoa se ainakin yrittää olla vaikka ihmisiä puukotellaankin selkään, Heiskari naurahti.

Heiskari myönsi kuitenkin pelänneensä jonkin verran etukäteen muita ihmisiä ja sitä, että tulisi menettämään hermonsa heihin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Ihan hyvin minä silti kestin, vaikka muutaman kerran hajosinkin huolella. Jos verenpaineet lähtivät nousemaan liikaa, niin pyrin viettämään aikaa yksikseni.

Tähän toinen Selviytyjät-kilpailijoista, Archie Cruz totesi huomanneen Heiskarin viihtyneen pitkiäkin aikoja metsässä mustikoita poimien.

– Äijä oli aika paljon mustikassa yksin, Cruz tokaisi nauraen.

– Noh, yksin ja yksin, Selviytyjissä niin ikään mukana ollut Karoliina Tuominen lohkaisi.

– Käsi on kaveri, Heiskari kuittasi takaisin härskillä vitsillä.

Selviytyjät Suomi -ohjelma Nelosella ja Ruudussa 27.2. klo 20:00 alkaen.

Lue myös:

Oho! Selviytyjät Suomi on nyt Selviytyjät Pohjola – Nämä julkkikset osallistuvat kotimaassa kuvattavaan uuteen kauteen!

Big Brother -voitto muutti radikaalisti Kristian Heiskarin elämän – avaa nyt tuntemuksiaan ohjelmaan osallistumisesta: ”Olen pohtinut, oliko se ihan viisasta”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.