Porista kotoisin oleva asianajaja Sini herätti viime syksynä hämmennystä Big Brother Suomi -ohjelmassa, kun hän joutui jättämään kisan kesken miehensä avioerohakemuksen vuoksi.

Viime aikoina suomalaisia ovat puhuttaneet erilaiset tosi-tv-formaatit, ja niihin osallistuvien ihmisten kohtelu tuotannossa. Useat realityohjelmissa nähdyt henkilöt ovat kertoneet tosi-tv:seen osallistumisen vaikuttaneen negatiivisesti heidän mielenterveyteensä.

Nyt Sini on ottanut aiheeseen kantaa oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

– Osallistujasopimuksen osalta totean, että kyllä jokaisen aikuisen ihmisen pitää tietää se, ettei laita nimeä alle mihinkään, mitä ei ymmärrä, juristina työskentelevä Sini kirjoittaa.

– Mielestäni esim. BB-sopimuksen luonne ei ole voinut jäädä kenellekään sen lukeneelle epäselväksi. Eikä tarvitse olla juristi ymmärtääkseen lukemansa. Minusta tuntuisi hieman tyhmältä lähteä jälkikäteen uhriutumaan ”riiston” uhriksi”, kun ei ole voinut olla epäselvää, mihin on sitoutunut, nainen lataa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sinin mielestä on kuitenkin tärkeää, että tuotannossa kiinnitetään aiempaa enemmän huomiota siihen, kuinka osallistujia kohdellaan. Silti hänen mukaansa jokainen ihminen on vastuussa itse omasta toiminnastaan.

– Mutta kyllä se vaan on niin, että jos siellä jotain on hölmöillyt, niin itse tulee kantaa vastuu. Ei kävisi mielessänikään syyttää tuotantoyhtiötä omista tyhmistä jutuista tai asioista, jotka olisi voinut jättää tekemättä, Sini alleviivaa.

– Ihan peilistä löytyy syyllinen, hän summaa.

Lue myös:

BB-Sini hakee lopullista avioeroa yksin – kommentoi nyt asiaa tiukasti: ”Tämä ei kuulu kenellekään”

BB-Sini keskellä kohua: Menetti yhden viikon aikana sekä aviomiehensä että työnsä lakimiehenä!

Yle: Tia jätti Temptation Island -kuvaukset kesken mielenterveydellisistä syistä – avautuu kokemuksistaan: ”Kävi itsemurha mielessä”