Big Brotherista julkisuuteen noussut porilainen asianajaja ja varatuomari Sini Liljeqvist, 33, on jättänyt Satakunnan käräjäoikeuteen avioeron toisen vaiheen hakemuksen. Hän jätti hakemuksen yksin.

Sini osallistui Big Brother -ohjelmaan viime syksynä, mutta poistui talosta jo jo vajaan viikon jälkeen henkilökohtaisista syistä. Sinin puoliso oli jättänyt erohakemuksen yksin Sinin asuessa vielä BB-talossa. Avioeron harkinta-aika alkoi vasta kun Sini sai tiedon asiasta.

Hänet siirrettiin myös syrjään miehensä perustamasta asianajotoimistosta, jossa hän työskenteli.

Sini kommentoi nyt erouutista tiukkasanaisesti Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

– Viime syksyn takaumat hieman iskevät tajuntaan. En todellakaan nauti hetkistä, kun minun elämästä kirjoitetaan lehdissä. Uutiskynnys on nyt kuitenkin ylitetty.

Sini kirjoittaa olleensa viime syksynä talossa liian avoin ja naiivi, mutta myös oppineensa virheistään.

– Nykyään olen suht tarkka tässä helvetin sairaassa maailmassa ja lähipiirini liittyvistä asioista en puhu. Häiriköt ja kiusaajat ovat saaneet jo ihan tarpeeksi tuhoa aikaan. Lähipiirini tulee saada olla rauhassa, Sini kirjoittaa.

– On ihan kamala tunne, kun ihmiset ympärillä ei saa olla rauhassa häiriköiltä minun vuokseni. Joten toivon, että antakaa toisen osapuolen olla nyt rauhassa. Emme tule kommentoimaan avioeroasiaa millään tavalla. Tämä asia ei kuulu kenellekään muulle kuin meille kahdelle.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

Seiska: Janne Tulkki petti ja heitti ulos yhteisestä kodista Talent-kilpailusta tutun rakkaansa – petetyn puolison raju tilitys: ”Hän tiesi, ettei minulla olisi asuntoa”

Me Naiset: Heidi Sohlbergin talous romahti eron jälkeen – tiesi tekevänsä oikean päätöksen: ”En voisi jäädä suhteeseen rahan vuoksi”