Näyttelijä Mikko Leppilammella ja hänen vaimollaan, ex-taitoluistelija Beata Leppilammella on takanaan poikkeuksellisen onnentäyteinen vuosi. Kuluneen vuoden aikana pariskunta on mennyt naimisiin ja viettänyt iloista perhe-elämää yhdessä syyskuussa syntyneen vauvansa kanssa.

Pariskunta ei ole pitänyt onneaan pelkästään omana tietonaan, vaan heistä kumpikin on päivittänyt elämänsä kohokohdista onnea ja rakkautta tihkuvia postauksia someen. Hiljattain Beata julkaisi omalle Instagram-tililleen kuvapostauksen, johon hän on nostanut vuoden 2021 suosikkihetkiään.

Ensimmäisessä kuvassa Beata ja Mikko poseeraavat yhdessä vauvansa kanssa. Kasvoillaan heillä molemmilla on aurinkoinen hymy.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Muissa kuvissa vilahtavat Beatan raskausvatsa, pariskunnan hääsormukset ja kaunis hetki poikalapsen ristiäisissä.

– 2021 – elämäni paras vuosi, Beata kirjoittaa sydänemojin kera.

Juhlava postaus on kerännyt Instagramissa laajasti ihailua. Muun muassa juontaja Vappu Pimiä, näyttelijä Antti Luusuaniemi ja missiemo Sunneva Sjögren ovat kommentoineet kuvaa sydänemojein.

– Ihania muistoja kuluneelta vuodelta, eräs seuraaja hehkuttaa.

– Ihana perhe, kaikkea hyvää teille, toivottaa toinen.

Lue myös:

Me Naiset: Mikko Leppilampi osti todellisen ökylahjan Beata-rakkaalleen – ”Sellaisessa ajassa ehtii jo nähdä, kuinka hyvin tulemme juttuun”

Mikko Leppilampi poseeraa vauvansa kanssa syötävän suloisessa yhteiskuvassa – some sekosi kaksikon yhdennäköisyydestä!