Entinen selvänäkijä ja tosi-tv-kasvo Claudia Eve, 52, palaa uusimmassa blogipostauksessaan vuoteen 2012, jolloin kuvasi elämäänsä suosittuun Iholla-sarjaan ja pohtii muun muassa somen merkitystä parisuhteessa.

– Kuvasin elämääni sinä vuonna kuusi kuukautta Iholla-sarjaan, joka oli hieno matka itseeni. Mutta myös avoin päiväkirja minusta koko Suomen kansalle.

– Näin jälkikäteen mietin, että olin liian avoin ja jotkut suodattimet selvästikin puuttuivat. Itsesensuuri puuttui täysin, Claudia myöntää.

Hän kävi ohjelman aikana läpi kaikki avioeron ja yksinhuoltajuuden mukanaan tuomat tunneskaalat.

– Sosiaaliseen mediaan piti päivittää monta kertaa päivässä juttuja ja kuvia. Ikään kuin kertoakseni, että hyvinhän tässä menee. Huomasin seuraavani niin tyhmiä asioita, kuinka monta tykkäystä tai klikkiä oli kuvissani. Ihan kuin se olisi ollut joku menestymisen tai onnistumisen merkki.

Sosiaalinen media on Claudian mukaan hyvä alusta markkinoida ja mainostaa asioita, mutta myös yksityisyydelle on oltava paikkansa. Ihmisten todellisuuden taju hämärtyy helposti.

– Pariskunnat somettavat vierekkäin sohvalla puhelimet kädessään.Vieraiden saapuessa kaikki istuvat kännyköillä. Pitää merkitä mukana olijat ja paikat missä kulkee. Parisuhdestatuksella myös kiusataan ja hallitaan kumppania.

Hän myöntää itsekin sortuneensa aikoinaan samaan, kun ex-puolison keikkamatka venähti eikä Claudia saanut tähän yhteyttä.

– En ole koskaan nähnyt niin nopeaa kotiutumista, kuin sinä päivänä, kun vaihdoin Facebookkiin itseni sinkuksi. Ensimmäinen kysymys oli sisään astuttuaan, että mitä helvettiä sun status on Facessa sinkku, Claudia paljastaa.

Lue Claudian koko blogikirjoitus täältä.

Lue myös:

Suurin pudottaja -tähti Claudia Eve pudotti huikeat 12 kiloa – katso ennen ja jälkeen kuvat!

Claudia Eve katkera viesti Bile-Danille: ”Olisit kotona hakkaamassa tattia ilman Meijua”