Bruce Willis laittoi 13 miljoonan dollarin luksuskotinsa myyntiin – katso hulppeat kuvat!

Die Hard -tähti Bruce Willis, 63, aikoo muuttaa vaimonsa Emman, 40, ja heidän kahden tyttärensä kanssa Kaliforniaan, joten hän on alkanut myydä talojaan muualta Yhdysvalloista.

Willis on jo myynyt Idahon Sun Valleyn hiihtokeskuksessa sijainneen talonsa ja nyt hän on laittanut myyntiin New Yorkin osavaltiossa Westchesterin kunnassa sijaitsevan kartanonsa, joka on ollut perheen itärannikon koti vuodesta 2014 lähtien.

Hulppean kartanon hintalappu on 12,95 miljoonaa dollaria, eli reilut 11 miljoonaa euroa. Tiluksilla on neljä taloa, kaksi autotallia, merivesiallas, uima-allastalo, tenniskenttä ja perheen lasten rakastama vihannespuutarha.

Neljässä rakennuksessa on yhteensä 12 makuuhuonetta. Päärakennuksessa on 830 neliötä, viisi makuuhuonetta sekä useita takkoja, mm. keittiössä ja päämakuuhuoneessa. Muutakin mukavaa löytyy, kuten leikkihuone, mediahuone, viinikellari ja katolla kahdeksankulmainen torni, josta avautuvat upeat näköalat.

Kartanolta ajaa Manhattanille 40 minuutissa ja Westchesterissä asuu monia muitakin maailmantähtiä, kuten Ryan Reynolds ja Blake Lively, Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones, Chevy Chase, David Letterman ja Richard Gere.

Williksellä on myös huoneisto Manhattanilla, jonka hän aikoo pitää. Tällä hetkellä hän tekee elokuvaa Glass ja työlistalla on kolme muutakin elokuvaa. Urallaan Willis on esiintynyt jo yli 70 elokuvassa.

Alla lisää kuvia tästä upeasta kartanosta!

Lähde: TopTenRealEstateDeals

Kuvat:  Rob Lowell Photography


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.