Celine Dionin lokakuuksi Suomeen suunnitellut konsertit peruuntuvat. Dionin oli määrä saapua Suomeen osana Courage-maailmankiertuettaan, mutta hän on nyt joutunut peruuttamaan kaikki kiertueen jäljellä olevat esiintymiset tältä ja ensi vuodelta.

Samaan aikaan, kun maailma on toipunut koronapandemiasta, on Celine Dion saanut yhä hoitoja omiin terveysongelmiinsa, jotka ovat estäneet häntä esiintymästä. Dion on tehnyt kovasti työtä paranemisensa eteen, mutta ei siitä huolimatta pysty nousemaan lavoille loppukiertueellaan, jonka oli määrä päättyä Lontooseen huhtikuussa 2024.

– Olen pahoillani, että joudun tuottamaan yleisölleni pettymyksen jälleen kerran. Esiintyminen ei kuitenkaan ole mahdollista, jos terveys ei ole kunnossa. Samaan aikaan on epäreilua siirtää konsertteja kerta toisensa jälkeen ja vaikka tämä murtaakin sydämeni, ovat peruutukset tässä tilanteessa paras vaihtoehto. Haluan kuitenkin kaikkien tietävän, että en luovuta, vaan tulen takaisin. Odotan innolla, kunnes pääsen taas näkemään teitä kaikkia, Celine Dion toteaa.

Celine Dion on kertonut sairastavansa harvinaista stiff person -oireyhtymää (SPS), eli jäykkyysoireyhtymää. Sen moninaisiin vaikeisiin oireisiin lukeutuvat muun muassa tahdonalaisten liikkeiden hitaus sekä asteeltaan vaihteleva lihasjäykkyys ja lihasten kouristukset.

Lue myös:

Näyttävä tähtikaarti osallistuu Whitney Houstonin kunniaksi järjestettävään konserttiin