Seiska uutisoi tänään 15.11 Chachin salarakkaan henkilöllisyyden selvinneen.

Beata Leppilampi ja Chachi Hildén ovat hehkuttaneet ystävyyttään sosiaalisessa mediassa ja siksi viime aikainen hiljaiselo on tullut monelle yllätyksenä. Nyt syy jäähtyneisiin väleihin on kuitenkin selvinnyt, sillä Chachi on tapaillut Beata Leppilammen pikkuveljeä.

Lokakuun puolessavälissä Beata päivitti Instagramiin kuvan lapsensa ristiäisistä. Chachia tai Jukkaa ei tilaisuudessa nähty, vaikka heidät oli luonnollisesti sinne kutsuttu. Tilanne olisi takuulla ollut kiusallinen, jonka vuoksi ristiäiset jätettiin Hildénien osalta välistä.

– Ristiäisissä paikalla oli myös Beatan Benjam-veli, joten Jukan ja Chachin saapuminen paikalle olisi voinut luoda tilaisuuteen hyvin epämukavan tunnelman, Seiskalle arvioidaan.

Seiska: Jukan Chachi-vaimon salarakkaan henkilöllisyys selvisi: julkkiskaunottaren pikkuveli!

Menestynyt taitoluistelija

Chachi on itse menestynyt tanssija, jolla on yli kaksi miljoonaa Instagram-seuraajaa. Sen sijaan Beata Leppilammen pikkuveli on menestynyt taitoluistelija ja hän on muun muassa osallistunut myös nuorten maailmanmestaruuskisoihin.

Tanssi ja taitoluistelu ovat samankaltaisia lajeja, jonka vuoksi voi olla, että kaksikon kemiat ovat kohdanneet aiheesta keskusteltaessa.

Nykyään Chachin salarakas ei kuitenkaan luistele, sillä hän työskentelee kokkina arvostetussa Palace-ravintolassa ja valmistaa herkullisia aterioita sekä auttaa uusien reseptien luomisessa.

Chachi ja Beata tapasivat 9.11

Chachi ja Beata lounastivat yhdessä viime viikolla. Chachi julkaisi Instagramiin videotarinan, joka todistaa ettei ystävyyssuhde ole ainakaan kokonaan kuopattu.

Parhaat ystävykset söivät lounaaksi meksikolaista noutoruokaa ja Chachi oli merkinnyt Beatan julkaisun yhteyteen pinkkien sydämien kera.