Duudsonit-tähden vaimolla on salasuhde parhaan ystävän pikkuveljen kanssa.

Tv-tähti Jukka Hildenin, 43, ja yhdysvaltalaisen Chachin, 27, avioliitto on haastavassa tilanteessa.

Pariskunnan lähipiiri paljasti Seiskalle Chachin olleen salasuhteessa suomalaiskomistuksen kanssa jo viime vuoden lopulta lähtien.

– Chachi ja parikymppinen könsikäs ovat tapailleet Helsingin keskustan hotellien lisäksi nuorukaisen asunnolla. Salasuhdetta voisi kuvailla hyvin intiimiksi, lähteet kuvailevat Seiskalle.

Seiskan tietojen mukaan Chachin salarakas on edennyt urallaan ikäänsä nähden nopeasti ja saanut alallaan hyvin arvostetun työpaikan.

Intiimit välit ja useita tapaamisia myös perheen kotona.

– Chachi ja parikymppinen könsikäs ovat tapailleet Helsingin keskustan hotellien lisäksi nuorukaisen asunnolla. Salasuhdetta voisi kuvailla hyvin intiimiksi, lähteet kuvailevat Seiskalle.

Tapaamisia on ollut myös perheen kotona Espoossa.

– Kun Jukka on ollut poissa, nuori komistus on hiipinyt Chachin luo. Öisiä salatapaamisia on ollut kuukausien aikana useita, Seiskalle supistaan.

– Chachi pitää aviomiestään nuoremmista miehistä. Tanssijakaunotarta myös kiehtonee kiinnijäämisen pelko, lähde arveli Seiskalle.

Chachin salarakas on entinen huippu-urheilija: tämä laji voi selittää kaksikon intohimon

Leppilammet ovat kummeina

Jukka ja Chachu vakuuttivat sosiaalisessa mediassa kaiken olevan mainiosti. Lähipiiri kuitenkin kertoo Seiskalle hehkutuksen olleen silmälumetta.

– Kulisseissa on kuohunut toden teolla, sillä pian Seiskan uutisoinnin jälkeen nuoren salarakkaan henkilöllisyys paljastui. Jukka sai tietää, että kyseessä on hänen vaimonsa parhaan ystävän Beata Pappin pikkuveli Benjam, Seiskalle kerrotaan.

Beata on Mikko Leppilammen vaimo. Chachi ja Jukka sen sijaan ovat Beatan ja Mikon ystäviä. Lisäksi Beata ja Mikko ovat Hildenien tyttären kummeja.

– Tilanne on ollut ymmärrettävästi kaikille osapuolille hyvin kiusallinen, Seiskalle kuvaillaan.

Ystävyys koetuksella

Tanssija Chachi Hildén, 27, ja ex-missi Beata Leppilampi, 28, eivät olleet julkaisseet yhteisiä somepäivityksiä pitkään aikaan. Yleensä kaksikolla oli tapana julkaista kuvia yhdessä lähes viikoittain.

Chachi ja Jukka eivät myöskään saapuneet Beatan lapsen ristiäisiin.

– Ristiäisissä paikalla oli myös Beatan Benjam-veli, joten Jukan ja Chachin saapuminen paikalle olisi voinut luoda tilaisuuteen hyvin epämukavan tunnelman, Seiskalle arvioidaan.

Lähde: Seiska