Diili-ohjelmassa kisaava somevaikuttaja ja yrittäjä Sointu Borg tuo omalla Instagram-tilillään avoimesti esille omat mielipiteensä ja ajatuksensa milloin mistäkin asiasta.

Nyt Borg lataa suorat sanat arvostelijoilleen, jotka haluaisivat hänen käyttäytyvän Diili-ohjelmassa astetta hienovaraisemmin ja vähemmän huomiota herättävästi.

– Pitäisikö minun pehmentää mielipiteitäni? Puhua mahdollisimman vähän ja kauniisti, jotta en vain nyt astuisi kenenkään varpaille? ⁣⁣⁣Pitäisikö minun kaiken kaikkiaan ”pitää vähemmän meteliä”, jotta kukaan ei provosoituisi?⁣⁣⁣ Borg listaa Instagramissa.

– Ei. Olen suustani ajoittain raju ja en häpeä sitä. Vahvat mielipiteet ja ilmeikkäät eleet ovat osa minua, ovat aina olleet ja tulevat aina olemaan, hän alleviivaa.

Borg painottaa tekstissään vahvasti sitä, kuinka rehellisyys ja toisten ihmisten kunnioittaminen eivät ole toisiaan poissulkevia ominaisuuksia.
⁣⁣⁣
– Se ei tarkoita, etten antaisi tilaa muille tai aidosti kuuntelisi muita. Se ei tarkoita, että en omaisi tarvittaessa johtajuuden vaatimaa nöyryyttä tai haluaisi ympärillä olevieni ihmisten loistavan. Räväkkyyteni ei sulje pois empatiaa, myötäelämistä ja sovinnollisuutta, Borg kirjoittaa.
⁣⁣⁣
– Aion kulkea leuka pystyssä ja seisoa sanojeni takana. Olen mennyt ohjelmaan taistelemaan tarjolla olevasta pestistä, en seisomaan hiljaa kentän reunalla, hän jatkaa.

Borg ei suostu luokittelemaan itseään mihinkään yhteen tiettyyn kategoriaan.

⁣- Se on kyllä aitoudelle ja vitut lokeroille! Boksiin ette saa meikäläistä tungettua, nainen summaa.
⁣⁣⁣
Näet koko postauksen alta tai täällä.

Lue myös:

Sointu Borg paljastaa pyytäneensä Diilin jälkeen anteeksi vain yhdeltä kilpailijalta – ”Hän ei ole kusipää”

Diili-kisaaja Sointu Borgin yllättävä paljastus Dilli-ohjelmaan osallistumisesta: ”Pelkäsin, että mulle naurettaisiin”