Tuoreessa Diili-jaksossa nähdään todellista draamaa, kun yksi osallistujista Sointu Borg syyttää maanantain jaksossa ohjelmasta pudonnutta kilpakumppaniaan Janne Immosta asiattomasta ja likaisesta pelistä.

Borg kuvailee itseään Metropolille antamassaan haastattelussa ihmiseksi, joka puhuu suoraan eikä pelkää konflikteja.

– Jotkut ovat jopa kutsuneet minua ”käveleväksi aikapommiksi”, mutta en nyt itse kuitenkaan ehkä ihan niin sanoisi, Borg nauraa.

– Sen sijaan minulle on tärkeää olla rehellinen. Diilin kuvauksissa olimme kuin painekattilassa: meillä oli v*tunmoinen kiire koko ajan ja miljoona asiaa mielen päällä. En minä voinut lähteä vetämään mitään roolia tai esittää, että olisin ihminen, joka ei tuo omia mielipiteitään, esille nainen painottaa.

Janne Immosen kanssa Borgilla meni omien sanojensa mukaan sukset ristiin todennäköisesti siksi, että he olivat keskenään hyvin erilaisia persoonia.

– Veikkaan, että meidän törmäyskurssimme johtui siitä, että minä olen kontrollifriikki ja Janne toimi asioissa oman päänsä mukaan ja unohti ympärillään olevat ihmiset, Borg toteaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Janne Immonen joutui jättämään Diili-ohjelman sarjan neljännessä jaksossa. Kuva: Nelonen

Borg ei kadu sitä, että otti voimakkaasti yhteen Immosen kanssa, vaan seisoo vahvasti Diilissä esittämiensä sanojensa takana. Borg kuitenkin paljastaa, että Immonen oli ainoa kisaaja, jolta hän on ohjelman jälkeen pyytänyt anteeksi.

– Minua jäi kaivamaan Jannen ja minun välinen draama, joten pyysin häneltä myöhemmin kasvotusten anteeksi. Jannehan on oikeasti todella mukava kaveri ja vieläpä erittäin menestynyt yksityisyrittäjä. Hän ei ole mikään kusipää, joten koin tärkeäksi selvittää välimme, Borg avautuu.

– Muuten en ole katunut mitään. Ihmiset joiden toiminta minua on ärsyttänyt ideologisista syistä, heitä voin mielestäni avoimesti kritisoida.

Diili-ohjelma maanantaisin Nelosella ja Ruudussa klo 21.

Lue myös:

Diili-kilpailijat ajautuvat rajuun sanaharkkaan: ”Sä hajotat tätä porukkaa”

Diili-tähti Sointu Borg paljasti itsestään yllättäviä asioita: ”Saan jatkuvasti noottia avomieheltä”

Diili-tähti Sointu Borgin ulkonäkö herättää keskustelua – näpäyttää takaisin: ”V*tun sama, vaikka aiheuttaisin pahennusta”