Diili-tähti Sointu Borg on suosikkiohjelmaan osallistumisensa myötä saanut osakseen paljon ihailua ja hänen sosiaalisen median tilinsä ovat viime kuukausien ajan tulvineet innokkaiden fanien lähettämiä viestejä.

– Huomaa kyllä, että mitä pidemmälle kisassa mennään, sitä suuremmaksi viestien määrä somessa kasvaa. Tätä saisi tehdä ihan kokopäivätyönä, jotta pystyisi vastaamaan jokaiselle kunnolla, Borg kertoo Metropolille.

– Mutta ihanaahan tämä tietysti on, että ihmiset minulle kirjoittavat! Monet laittavat myös todella henkilökohtaisia viestejä ja on ollut hienoa huomata, kuinka postaukseni resonoivat jengissä, hän jatkaa.

Fanituksen kohteena oleminen tuntuu Borgista silti edelleen oudolta, eikä hän osaa sanoa, että tottuuko siihen koskaan täysin.

– Onneksi meille tarjottiin Diilin puolelta mahdollisuus käydä terapiassa ja nyt olemme käsitelleet näitä aiheita yhdessä reality-maailmaan erikoistuneen psykologin kanssa, Borg paljastaa.

– On hyvä ymmärtää, että nämä realityt eivät todella ole ihan mitään helppoja kakkuja. Välillä siinä tv-maailmassa menee vähän pää pyörälle ja todellisuudentaju saattaa alkaa hämärtyä.

Diilissä nähdyt henkilöt ja tilanteet ovat toki aitoja, mutta silti jokainen henkilö on ohjelmassa jatkuvassa painetilassa, mikä saattaa muokata hieman sitä, millaiselta ihmiseltä kukin vaikuttaa.

– Tuntuu oudolta katsoa itseään telkkarista näin jälkeenpäin, sillä vaikka olenkin siellä tietysti ihan omana itsenäni, niin onhan minulla Diilissä sellainen tietynlainen kilpailu-mood päällä. En minä todellisessa työelämässä aina ihan niin käyttäytyisi, kuin mitä ohjelmassa teen, Borg muotoilee.

Diili-ohjelma maanantaisin Nelosella ja Ruudussa klo 21.

Lue myös:

Sointu Borg paljastaa pyytäneensä Diilin jälkeen anteeksi vain yhdeltä kilpailijalta – ”Hän ei ole kusipää”

Diili-tähti Sointu Borg paljasti itsestään yllättäviä asioita: ”Saan jatkuvasti noottia avomieheltä”