Tänä keväänä Nelosella esitetyn Diili-ohjelman voittajaa, Sointu Borgia kuvaillaan monessa yhteydessä todelliseksi roolimalliksi ja esikuvaksi, joka inspiroi suuresti etenkin nuoria naisia.

Borg itse kokee roolimalli-tittelin kuitenkin hieman vieraaksi, sillä hänen on vaikea nähdä itseään toimimassa täysin esimerkillisesti jokaisessa elämän tilanteessa.

– En sano, etten haluaisi olla roolimalli. Mutta haluan olla se sama vanha, roisi itseni, joka olen aina ollut. Sellainen, joka heittää roisia läppää ja elää omannäköistä elämäänsä, Borg tarkentaa Metropolille.

Borg huomauttaa, että monet ihmiset fanittavat televisiossa rakennettua karikatyyriä, ”Diili-Sointua”, mutta eivät välttämättä ymmärrä Borgin olevan paljon muutakin kuin tehokas bisnesammattilainen.

– Minulle on tärkeää se, etten kadota aitoa itseäni. Vaikka olenkin nyt monien silmissä se Diili-kuningatar, haluan edelleen pystyä menemään lähipuistoon ja vetää häpeilemättömästi kunnon kännit. Haluan mennä sinne myös vielä kakkospäivänä ydinjätteen näköisenä, ja vetää ne kännit uudestaan, jos minulla vain on sellainen fiilis, Borg alleviivaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kovinkaan paljon ei Borg kuitenkaan tällä hetkellä ehdi juhlimaan.

– Juu ei, nyt keskityn kyllä täysillä töiden paiskimiseen. Ei tässä ole oikein varaa siihen, että keskittyminen herpaantuisi. Hyvä kun ehdin edes yksin kävelylle, Borg toteaa.

– Mutta vuoden päästä – jos ja kun kaikki vähän rauhoittuu – sitten lähtee ja järjestän viikon mittaiset karkelot, hän lisää nauraen.

Lue myös:

IS: Diili-voittaja Sointu Borg perustelee silikonirintojensa hankkimista: ”Tykkään kurveista ja rakastan naiskehoa”

Sointu Borg rehellisenä Diili-voiton merkityksestä – puhuu avoimesti Jaajo Linnonmaasta: ”Olen aina jännittänyt sitä, kuinka jengi suhtautuu”

Diili-voittaja Sointu Borg koki romahduksen kesken finaalitehtävän – avautuu podcastissa: ”Elämäni pelottavimpia hetkiä”