Tuoreen Diili-kauden voitto on 28-vuotiaalle, yrittäjänä ja somevaikuttajana työskentelevälle Sointu Borgille suuri ja merkittävä asia.

Borg kertoo Metropolille antamassaan haastattelussa, että aikoo vappuna juhlia voittoaan mahdollisesti muutaman skumppalasin kera, mutta muuten hän haluaa keskittyä täysillä tulevaan koitokseensa.

Borgilla onkin edessään kiireiset kuukaudet, sillä Diilin voittajana hän aloittaa työt Jaajo Linnonmaan yritysimperiumin kehitysjohtajana.

– Tästähän se työnteko vasta alkaa, Borg toteaa Metropolille ja jatkaa:

– Minulle on nyt tarjottu erittäin suuri mahdollisuus, ja se mitä minä sillä mahdollisuudella teen, niin se on nyt minun käsissäni. Tässä pitää siis alkaa lunastamaan sitä luottamusta, mikä minulle on annettu.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Yksi merkittävimpiä asioita Diilin voittamisessa on Borgille ollut se, että hän on oppinut uskomaan itseensä ja tajunneensa, että myös muut osaavat arvostaa hänen bisnestaitojaan.

– Jaajo on tyyppi, jota katson ylöspäin aivan mielettömän paljon. Olen niin kiitollinen siitä, että minulle on nyt viestitty, että minut otetaan joukkoon ja minä riitän tällaisena mitä olen, Borg kuvailee.

– Se on minulle aivan erityisen tärkeää siksi, että olen aina aikaisemmin elämässä jännittänyt ihan hirveästi sitä, että kuinka jengi minuun oikein suhtautuu, tuore voittaja täsmentää.

Lue myös:

Diili-voittaja Sointu Borg kertoo hetkestä, jolloin kuuli Jaajo Linnonmaan ratkaisevat sanat – ”Mietin, että olikohan joku huumannut minut”

Diili-voittaja Sointu Borg koki romahduksen kesken finaalitehtävän – avautuu podcastissa: ”Elämäni pelottavimpia hetkiä”

Sointu Borg meinasi jättää Diilin välistä – ei uskonut pärjäävänsä kisassa: ”He ovat niin he*vetin taitavia”