Drag-artisti Aarni Mikkola kertoi saaneensa suru-uutisen kesken työpäivän, kun hänen rakas isoäitisä nukkui pois. Mikkola julkaisi Instagram-tilillään koskettavan kirjoituksen siitä, miten käsitellä surua, kun siihen ei ole heti mahdollisuutta.

– Sain kesken työpäivääni suuren suru-uutisen, että rakas isoäitini on nukkunut pois 94-vuoden iässä. Mun viimeinen elossa ollut isovanhempi, Mikkola kirjoittaa.

– Tiesin että nyt ei ole mahdollisuutta käsitellä asiaa, koska kuvaukset olivat kesken. Sanoin kuitenkin asiasta ääneen, koska muu tiimi näki ilmeestäni järkytyksen. Jatkoin töitä ja meillä oli ihanat kuvaukset.

Mikkola ihmetteli miten pystyi selviytymään työstä ja jopa keskittymään siihen uutisesta huolimatta.

– Töiden jälkeen istahdin taksiin matkustaakseni kohti seuraavaa työtä ja silloin tunteet purkautui kunnolla ja muistot tulvi mieleen. Kun saavuin seuraavaan kuvauspaikkaan kuivasin kyyneleet ja tartuin taas meikkisiveltimiin kiinni ja pääsin iloisen työryhmän ympärille.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– On tullut mietittyä tosi paljon sitä, että meillä kaikilla on oma tapamme surra ja kaikki on aivan yhtä oikein, Mikkola kertoi Stories-videolla.

Erityisen tärkeää Mikkolalle oli se, että isoäiti hyväksyi hänet sellaisena kuin hän oli.

– Mummi kertoi jo monta vuotta sitten ymmärtäneensä, että rakastan erilailla kuin mihin hän on tottunut, mutta että sekin on oikea tapa rakastaa. Se merkitsi mulle aivan hirveästi!

Lue myös:

Aarni Mikkola tietää, miltä tuntuu riisuutua koko Suomen edessä – avautuu rehellisesti kokemuksistaan!

IL: Aarni Mikkola vastaa saamaansa kritiikkiin – ”Kun kuningatar laitetaan viidakkoon…”